Michelle Phan var en av de första youtubeguru’s jag följde när jag började intressera mig för makeup. Sedan hände någonting på vägen (jag slutade förstå att youtube var ett av de bästa påfunden) och jag tappade liksom intresset för henne. Jag vet inte vad det är, men någonting gör att jag kan få lite Michelle-overload i hjärnan och då tittar jag inte på hennes kanal på evigheter men då och då får jag lite infall.

Igår fick jag syn på hennes Twilight Noir-video och blev återigen sådär oooooh aaaaah och kunde inte låta bli att tipsa er om den! Tänk om man hade kunnat vara sådär bra själv på att smudga eyeliner.
 

 

Vad tycker ni om Michelle, följer ni henne?

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag känner exakt likadant för Michelle som du gör. Och jag tror att anledningen till att jag började tröttna var att det blev så tydligt att så många av hennes videos var ”köpta” och överproducerade. Hon och någon annan YouTuber gjorde nästan exakt samma videos ett tag, med exakt samma produkter. Det kanske stod någon information någonstans nedanför om att det var samarbeten med något företag, men det var ingen information man fick om man bara såg videon.

Inget fel med samarbeten, men väldigt trist när man vill se en video om hennes favoritprodukter för en sommardag (eller snarare för ett varmt klimat) och hon rapar upp exakt samma produkter som en annan gör. Då tappar åtminstone jag intresset och tycker att det inte är trovärdigt längre. Samarbeten ska ju presenteras som just samarbeten.

Men just den här videon gillade jag också. Och ibland kommer det små guldkorn från henne som jag gillar, även om jag inte följer henne lika slaviskt som jag följer andra. Men är sjukt nyfiken på hennes smink! :)

Reply

Skönt att jag inte är ensam! Jag kommer ihåg hur jag älskade hennes bilder innan lancome kom in i bilden – eller ja jag gillade dem därefter också men just det där att det kändes så lite för mycket gjorde att jag bara stannade upp i mitt följande. Som du säger, ett samarbete är ju ett samarbete men när man inte riktigt vet vad det ena hör till blir man lite tveksam till om man vill fortsätta. Just Twilight Noir tilltalade mig riktigt mycket men efter den har jag återigen tagit lite avstånd (eller ja avstånd är kanske fel ord) från hennes videos.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.