realtech

 

Bilden kommer från eleven.se

Nu har jag ju egentligen ingen aning om det kommer ligga någonting under min julgran MEN någonting jag inte skulle tacka nej till är Real Techniques by Samantha Chapman. Alla borstar är färgkodade (guld – bas, lila – ögon, rosa – flawless finish!) för att man lättare ska kunna veta vilka borstar som ska användas till vad. De är gjorda av finaste syntetiskt framtaget taklon – vilket i sin tur gör produkterna 100 % Cruelty Free – och lär vara himmelskt mjuka och fina att använda.

Mycket av en bra lagd makeup hänger på hur vanan sitter i fingrarna (jag är så kass på att lägga en flawless bas alltså…), men mycket hänger dessutom på de verktyg du använder. Är det tillräckligt mycket med stund i borstarna, är de tillräckligt täta/fluffiga/mjuka/hårda för sitt syfte? Använder du rätt sorts penslar till rätt sorts grund? Ögonskuggor, foundation, concealer – puder? Det är faktiskt en hel vetenskap >.<’

Sedan erkänner jag att mycket av intresset för sakerna ligger i att det är just Samantha Chapman som varit med och tagit fram de här olika borstarna. Tänk, blir man lika bra som hon när man använder dem?  Det skulle ju vara någonting i sådana fall.

Är det någon av er som testat dem? Vad tyckte ni i sådana fall?

Real Techniques by Samantha Chapman finns att köpa både i svenska webshoppar och i utländska. På IHerb  kan du göra rena kap om du ger dig på att beställa utomlands (och står ut med lång leveranstid) och vill du få hem dem lite snabbare och betala lite mer kan du exempelvis hitta produkterna på eleven.se & Brallis.se

You May Also Like

10 comments

Reply

Jag köpte core-settet och så en stor fluffig puderborste. De är helt sjukt bra, det är bra stuns och de applicerar alla produkter helt flawless. Jag skrev ett inlägg häromdagen om vilka produkter jag använder och där skrev jag om just mina Real Techniques borstar.

http://www.allsweetinlife.se/mina-go-to-produkter-for-en-flawless-bas/

Reply

Åh, jag ska in och kika på det inlägget!

Reply

Jag har testat nästan varenda borste de släppt, är bara några få som jag inte har köpt och jag kan säga att det är väldigt få som jag inte har tyckt om! De är så grymma alltså, helt klart mina favoritborstar till ansiktet, de har flera bra borstar till ögonen också men där har jag mina favoriter från MAC i stället ;D

Mina absoluta favoritborstar är nog deras Buffing Brush, Blush Brush, Powder Brush, Expert Face Brush, Duo Fiber Contour Brush samt mitt senaste tillskott, Miracle Complexion Sponge!

Ehm ja.. Det är nog mitt favoritmärke när det kommer till borstar så jag har några favoriter ;D Skulle kunna nämna flera till också, haha!

Reply

Haha, jag tänkte just säga det – finns det någon borste du inte nämnde där? Nä men det är jättekul att se era åsikter om dem, de har ju fått så himla bra recensioner! Jag har en del borstar från Sigma förövrigt men saknar riktigt bra ansiktsborstar.

Reply

Håller med Sofia, de är helt fantastiska! Använder dock mest ansiktsborstarna som är helt oslagbara. Saknar än så länge en riktigt bra blending brush á la MAC 217 i sortimentet men de är verkligen prisvärda och har superbra kvalitet!

Reply

Det verkar ju som att de är riktigt användbara med andra ord :P Jag har inte kommit mig för att köpa 217 än, vet inte riktigt varför eftersom det är en sådan där borste jag tänkt köpa flera ggr :S

Reply

Alltså .. inte för att vara sådan .. men de är så jäääääkla bra <3 Jag använder varenda en av de jag har och då har jag face-kitet, eyes-kitet + kabuki-borsten. Kööööp! Jag köpte mina mycket mycket billigare från iHerb, åkte på tull men det blev ändå under halva priset!

Reply

Haha jag visste inte riktigt vad det var du skulle skriva först :P Jag har faktiskt klickat hem ett av seten och ett par av de lösa borstarna, resten har jag önskat mig i julklapp ^^ Äsch, tull åker man ju på då och då!

Reply

Haha :D Åh, hoppas du får de under lelle granen :) Själv har jag inte kommit på vad jag önskar mig … jag som brukar veta allt!

Reply

Man kan alltid önska sig åtminstone ^^ Men alltså i år har jag haft riktigt svårt att veta vad jag ska komma på för något :I DU FÖRRESTEN! JAG KAN INTE KOMMENTERA HOS DIG.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.