Det här med att ha tid att strosa på stan finns inte riktigt i min värld längre (åtminstone inte när man precis börjat på en ny arbetsplats) och det bidrar till att min skönhetsshopping har en oerhörd dipp just nu. Jag har ett flertal grejer jag BORDE köpa, men inte riktigt kommit mig för att handla på mig.

Någonting som följt med hem de senaste veckorna (ja, lacket köpte jag för TVÅ veckor sen…) är Maybelline Color Show Brocades i Knitted Gold samt IsaDora Eye shadow Quartet 93 Pink Smoky Eyes.

DSC_41k36

Knitted Gold påminner mig så himla mycket om ett lack jag har i huvudet sedan innan – jag minns att jag ville ha det och när jag väl skulle köpa det var det slut precis överallt. Eller drömmer jag? I alla fall är Knitted Gold ett sagolikt makalöst fint lack med en guldskimrande bas komponerat med  stora rosa hexagoner. Fantastiskt!  Cirkapris 39 SEK.

Pink Smoky Eyes var en av de saker som lockade mest ur IsaDoras Shine Bright Holiday 2013-kollektion och efter lite övervägande fick den följa med hem. Jag tror inte att jag kommer bli besviken – nu väntar jag bara på att jag ska ha tid att använda den (som alla andra miljoner pryttlar som ligger här hemma som väntar på att recenseras). Cirkapris 129 SEK.

Har ni sett Knitted Gold och Pink Smoky Eyes på stan? Vad tycker ni om dem?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.