IsaDora eyeshadow quartet 93 Pink Smoky Eyes var en av de saker jag var lite extra nyfiken på när IsaDora presenterade årets vinterlook Shine Bright Holiday Make up 2013. Jag brukar vanligtvis inte bära rosa och lila toner men ibland får jag ett infall att göra det och blir lika nöjd varje gång.

Med tanke på förra årets misstag (jag valde bort inköp av sval-sida-palett) gjorde jag slag i saken när en 20 % på valfri vara från KICKS damp ner i brevlådan.

DSC_41h44

Pink Smoky Eyes kommer i IsaDoras kvartett-standardförpackning med tillhörande skum-applikator. Det som erbjuds är en en ljus skimrande frostig highlighter, en mjuk pastellish rosa skugga, en urläcker metallicskimrande lila historia samt en blåsvart matt skugga med inslag av stora glitterkorn.

Nedan har jag swatchat skuggorna ovan ett tunt lager Too Faced Shadow Insurance. Även utan primer är skuggorna riktigt pigmenterade och fina, men jag rekommenderar ändå att ha en primer under för bästa hållbarhet.

DSC_41h55

Pink Smoky Eyes


DSC_41h61

Utan blixt

DSC_416h3

Med blixt

Den verkliga vinnaren i den här kvartetten är den lila skuggan. Den har ett fantastiskt skimmer och glow och är verkligen krämig (men ändå inte!) i finishen. Highlightern är trevlig att arbeta med och ger ett lagom frostigt intryck på huden, och den rosa skuggan är tillräckligt pigmenterad för att vara en så ljus rosa skugga. Den mörkaste nyansen behövde arbetas aningen mer än de andra tre, men det var nästan väntat. Jag hoppas bara inte att det blir väldiga glitterbortfall när jag använder den, det är så trist att ha glitter i hela ansiktet. Jag är lite bitter på att jag inte fick bilderna skarpare än såhär bara!

Jag får inte bära smink på jobbet (inte av den kaliber jag vill använda pink smoky eyes till första gången åtminstone) och väntar ivrigt på att kunna använda den när jag är ledig. Har ni testat PSE, vad tyckte ni? Gillar ni den?

IsaDora Eye Shadow Quartet har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Pink Smoky Eyes är en Limited Edition och kommer säljas nu under vintern/tills exemplaren tar slut.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag fick den precis i julklapp, och tycker den är väldigt fin! Dock väldigt glittrig också, så den pasar nog bäst till fest :)

Reply

Ja den är ju en verklig glitterkanon, men det är en jättefin palett med :) Kul att du fick den i julklapp! Den är verkligen värd att äga.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.