L’oréal Super Liner Blackbuster är en filtspetseyeliner framtagen för att med enkel applicering skapa en djärv, intensiv och sotsvart eyeliner i stil med många makeup-looker som trätt fram under hösten. Lika enkel som den ska vara att applicera ska den vara att få bort – inget krångel, inget kladd! 

Eyeliner-djungeln är ju ENORM för den som inte riktigt hittat sin favorittyp än. Vill man ha filtspets, eller kanske en gelliner eller möjligtvis en flytande variant? Det enda sättet att komma fram till vad som passar en bäst är att testa olika eyeliner’s och se vad som faller er bäst i smaken. Det är sådan stor skillnad på hur de fungerar från person till person, beroende på en rad olika faktorer. Jag vet inte hur många varianter jag testat!

DSC_38h37DSC_38h38

Blackbuster kommer i en tjock pennhylsa i svart och guld. Jag tycker att själva förpackningen är stilren och läcker, riktigt trevlig faktiskt. Speciellt detaljen att själva pennan är matt och att det bara är en liten del av hylsan/korken som är glatt – det blir lite mindre synligt kladd då.

Filtspetsen börjar som en bredare historia och avslutas i en tunn spets för att få till det mer detaljerade arbetet. Det går fortfarande att göra rätt tunna linjer, trots filtspetsens form, och är snarare lite svårmanövrerad om man vill använda den lite bredare delen. Den blöder en aning på handryggen men jag upplever inte samma problem på ögonlocket där huden har finare struktur. Nedan syns swatches på bar hud.

DSC_3h840

 

Den ger ifrån sig en fin svärta och är relativt hållbar när jag använt den. Den har tagit sig igenom långa arbetspass, joggingturer, kalla vintervindar och så vidare utan att kladda märkbart. Den är lätt att tvätta bort: skölj bara med varmt vatten så ser du snart ut som en söt panda.

MEN. Ja. Jag är inte hundra kompis med Blackbuster ändå, ser ni. Jag är en flytande- och gel-eyeliner-människa. Jag har väldigt svårt att komma överens med filtspetspennor eftersom de efter några appliceringar (efter att de är helt oanvända alltså) börjar bli lite grådassiga i färgen (trots avtorkning).

Det är som att de kastar in handsken med en gång när jag använder sådana och detsamma gällde Blackbuster. Jättetråkigt, för jag tyckte att den hade potential. Men det har hänt med liknande produkter från IsaDora, Maybelline osv så det kan helt ha att göra med att mina ögonlock inte gillar den här typen av produkt.

Så, Blackbuster kan säkert vara en okej eyeliner för de som annars blir bra bundis med filtspetsar. För mig fungerade det inte alls speciellt länge. Men sådant är livet! Har ni testat Blackbuster, vad tyckte ni i sådana fall?

L’oréal Super Liner Blackbuster har ett rekommenderat pris på 129 SEK och finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, LYKO.SE, H&M, LINDEX OSV.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag har inte testat Blackbuster, men håller med om att den här typen av eyeliner torkar ut så fort. Jag blev smått kär i IsaDoras variant med den långa smala filtspetsen, men helt utan förvarning slutade den fungera och hade torkat ut. Pang tjong bara. Utöver det har jag svårt för den här typen av eyeliner eftersom jag har väldigt rinniga ögon. Jag hinner bara applicera och blinka en gång så ligger hela främre linjen uppe på ögonlocket som ett grått kladd. :/ Spelar liksom ingen roll om de är vattenfasta eller inte, för de hinner inte torka innan de löses upp av tårarna.

Reply

TACK OCH LOV, JAG ÄR INTE ENSAM! Jag blev tipsad om IsaDora’s filtspetsvariant (den du testat kanske) men det tog två appliceringar innan den inte dög till någonting för mig. Det är alldeles för kort livstid på någonting som ändå kostar en slant. Inte för mycket pengar men dyrt om det inte fungerar längre än så liksom. Men nej, vad jobbigt med rinnande ögon sådär! Jag brukar inte ha eyeliner på vattenlinjen utan bara en fet eyelinervinge, men jag kan tänka mig att jag skulle få något liknande problem :/

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.