Det är nästan så att jag skäms lite över mina naglars skick just nu. Jag vet inte när det började gå utför på riktigt – men det har gått snabbt! Nagelbanden är såriga (ni ska se högerhanden, tack och lov att det inte är swatchhanden…), spruckna och naglarna går av vid minsta lilla. Det räcker med att jag går mot någonting och så poff, nageln är väck.

DSC_415h7

Jag var lite sådär om jag skulle lägga ner helt med NOTD’s fram till naglarna mår bra igen men ville ändå visa upp Knitted Gold innan jag överväger färdigt. Ni kan väl säga om ni tycker att det är ALLT för hemskt så får jag ta det därefter. Det är trist när man känner hur standarden sänks bara för att man har en tillfällig nagel-dipp.

DSC_41G74 DSC_41G76 DSC_41G77

Knitted Gold är ett lack med guld-vit-skimrande bas med lockande och söta rosa hexagoner. Det var första gången på länge jag använde ett Maybelline Color Show-lack och var inte riktigt överens med borsten som jag tyckte var lite för lång och lite för mjuk. Den vek sig i tid och otid och jag hade skimmer precis överallt! Övrigt om själva förpackningen är väl att jag önskar en kortare flaskhals – det är mycket lack som fastnar i halsen och det kan nog finnas risk för att Knitted Gold torkar igen lite för snabbt (klart jag ska rengöra halsen).

För att få en någorlunda fin täckning krävdes tre lager KG och jag rundade av med ett lager Seche. Ja, SECHE! Jag är fortfarande inte riktigt kompis med det eftersom det krymper i tid och otid. Det är dags att köpa hem lite Poshe som sagt, det här kommer jag bli galen på!

Har ni testat Knitted Gold, vad tyckte ni i sådana fall? Jag tycker att det är otroligt fint :)

Maybelline Color Show Brocades har ett cirkapris på 39 SEK. Jag köpte mitt exemplar på Åhléns.

You May Also Like

15 comments

Reply

Men åh vad fint det är!

Reply

Jag håller med dig fullständigt!

Reply

Tycker det ser väldigt fint ut! :D
Har samma problem med Seche, jag hatar det, haha!
Köpte hem Poshe för några månader sen och är himla nöjd med det så blir att fortsätta med det! :)

Reply

Skönt att jag inte är ensam om att ha problem med SV :P Jag måste ta och handla hem några flaskor Poshe igen så att jag har här hemma. Kommer gå bananas annars :P

Reply

Åh, jättefint ju!

Reply

Visst är det! Och dyrt är det inte heller :O

Reply

Så fint!

Reply

Det är kalasfint :)

Reply

Älskar fortfarande mitt SV men jag förstår vad du menar med att det krymper. Jag tycker att lacket ser riktigt läckert ut, har kollat på det ute i butik och varit nära att ta med det hem ett antal gånger, men då jag har ca 10 lack hemma som jag fortfarande inte ens prövat så får det vackert vänta.

Reply

Som du säger! Efter att ha använt poshe i snart två år blir jag lite sur på SV som alltid ska krångla :P Det är riktigt fint och ger ett fint glow på naglarna. Det åkte av rätt snabbt dock, det höll inte riktigt så länge som jag velat. Haha, som jag fnissade till när jag såg att du hade 10 otestade lack, jag vågar inte ens räkna mina :P

Reply

Testa Trind ”nail repair”, mot dina trasiga naglar :P Jag har använt den och den har faktiskt fungerat! :)

Reply

Jaså? Jag har hört så mycket blandat om den, vissa har fått naglarna helt förstörda av trinds nail repair så jag har varit lite anti den hela tiden. Men jag ska överväga ditt råd ^^

Reply

detdär nagellacket är så snyggt! jag hade det på mig idag med en liten tvist:D kolla bloggen om du vill!

..Och gud vilken fin blogg du har.

Reply

Åh, det måste jag ju såklart kika in! Det är ju ett kanonfint lack :) Men söta du, tack!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.