Emotions är ett helsvart Liquid Sand-lack som lanserades med OPI Mariah Carey Christmas Collection 2013. Det är det enda LS-lack utan glitter och skimmer den här omgången och står verkligen ut i mängden med sin lite o-juliga uppenbarelse. Jag valde att använda det mest för att jag visste att det skulle glömmas bort i högen om jag inte gav mig an det så snart som möjligt.

Jag vet att jag tyckte att det blå Warf!Warf!Warf! var rätt läckert i all sin enkelhet men det ska kanske till lite mer för att ett svart texturlack ska kunna ge samma känsla.

DSC_40h88DSC_40h90DSC_40j91

Första lagret var väldigt tunt och lite simmigt i konsistensen. Det var lite som att upptäcka att det kommit sand i överlacket, inte alls gemytligt. Andra lagret täckte bättre och ett tredje fick läggas på för att det skulle bli helt täckande. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om Emotions. Jag tyckte att det var kul med ett svart LS lack just för att det är allt som de andra lacken i samma finish inte är.

Vad tycker ni om det? Är det någonting att hänga i julgranen eller går det helt bort? Jag är lite småtveksam till det samtidigt som jag inte ogillar det helt och hållet.

OPI NAILPOLISH innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns att köpa på bland annat NELLY.COM, KICKS.SE, ÅHLÈNS, ELEVEN.SE, NELLY.COM OSV.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.