Om jag hade varit ett djur hade jag nog varit en skata med tanke på hur mycket jag gillar saker som glimmar och skimrar. Glitterlack är verkligen en av mina favoritfinishar! (trots ta-bort-svårigheter). Idag tänkte jag visa OPI All Sparkly and Gold, ett av glitterlacken ur OPI Mariah Carey Christmas Collection 2013.

All Sparkly And Gold är ett glitterlack i ren bemärkelse och har en antikguld-känsla över sig. Det är fullproppat med glitterkorn i olika guldaktiga nyanser och är riktigt läckert på naglarna.

DSC_35G54

DSC_35K60 DSC_35F59 DSC_355B5 DSC_35V45Som med alla andra glitterlack arbetar jag med tunna lager för att inte nageln ska bli så himla tjock. Risken finns att lacket flyger av i stora sjok och det är rätt trevligt om ens naglar håller sig tjusiga åtminstone hela dagen lång. Jag har tre lager All Sparkly and Gold här och jag tycker att det fungerade bra att lacka med, med tanke på omständigheterna liksom.

Det torkar fint mellan varven och blir riktigt glossigt och snyggt med ett lager snabbtorkande överlack (här har jag använt Poshe tror jag). Vad tycker ni om All Sparkly And Gold, kan det tänkas vara någonting på julaftonsnaglarna?

OPI Nailpolish innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, ELEVEN.SE, NELLY.COM, BEAUTYBAY.COM OSV.

You May Also Like

2 comments

Reply

Det var verkligen himla fint! Är på jakt efter ett fint glitternagellack som inte har så stort glitter. Detta är helt klart en kandidat!

Reply

Ja det här har precis lagom glitterkorn om du inte vill ha någonting som är för chunky. Du får kika närmre på det :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.