Nagellack, nagellack, ack så mycket nagellack! Såhär års far mina händer väldigt illa av väderomslagen och detsamma gäller mina naglar. De är korta som stumpar för tillfället och klär inte särskilt bra i några lack alls, men jag ger inte upp för den delen.

Mitt nageltillstånd kan inte heller hålla mig borta från en av mina största laster i livet, så jag tycker att vi kikar lite närmre på Essie Luxeffects Topcoats som florerar runt om i landets butiker i detta nu. Luxeffects är alltså en samling gnistrande överlack som är tänkt att tillföra det lilla extra till de vanliga nagellacken.

prombildluxeff

 

Ja, som sagt, Luxeffects är en kollektion framtagen för att ge en lyxig och glammig look till våra naglar. Med sitt flerdimensionella glitter skapar vi snabbt en trendig – minimalistisk som maxad – gnistrande manikyr ovanpå ett redan befintligt målat nagellack.

  • A Cut AboveRosa diamantsplitter
  • As Gold As It GetsGnistrande guldlamé
  • Pure PearlfectionDekadent Barockpärlemor
  • Stroke Of BrillianceSprakande Platina-glitterexplosion
  • Set In StonesDiscokule-kaos

LUXEFFECTS3

 

 

A Cute Above, As Gold as it gets, Pure Pearlfection
luxeffects21

Stroke of Brilliance, Set in Stones

Jag kan inte säga vilket jag gillar mer än något annat för jag tycker att hela högen är så läcker att jag trillar av stolen. Är det okej att säga så? Ni vet hur jag är med glitterlack, rena magneten. Stroke of Brillance briljant rakt igenom – A Cut Above är ljuvlig i sitt metallic-rosfärgade-glitter och Set in Stones ser ut som ett glitterkalas utan dess like.  As Gold as it gets och Pure Pearlfection kommer ju inte ge samma glittereffekt som de andra tre, men tillför förhoppningsvis ett läckert skimmer till vilken manikyr som helst.

Det enda jag är lite nyfiken på är hur snabbtorkande de är och om det kommer behövas ytterligare ett överlack för att få glittret att hålla sig på plats. Jag tänker mest på risiga naglar och så vidare, men jag ska inte säga något mer innan jag har testat! Har ni testat några av Luxeffects-lacken?

Essie Luxeffects säljs bara på Åhléns och Kicks och har ett rekommenderat pris på 129 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

I WANT EM ALL, FAN SÅ HIMLA SNYGGA!

Reply

FÖRSTÅLIGT.

Reply

Klickade precis hem tre av dem från Ebay!

Reply

Amen de är ju så läckra :D Vilka blev det?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.