Igår trillade det in nyheter från Essie här hemma och idag tänkte jag att vi skulle kika lite närmre på kollektionen i sig. Flaskbilder får vänta till helgen då det finns möjlighet att fotografera (SERIÖST – GE MIG LJUS!). Det plyschröda Shearling Darling är kollektionens utvalda stjärna och syns som frontfigur på promobilden nedan.

 

Essie Signature-1

Vintern 2013 hos Essie är inspirerad av  dekadenta och ljuvliga ytterplagg i alla dess former, färger och tyger. Kollektionen innehåller allt från mjuka pasteller och mörka, mustiga nyanser. Liksom det lyxiga urvalet av ytterkläder och material som finns att tillgå under det mörkare halvåret vill Essie att möjligheten ska finnas bland säsongens lack.

  • Shearling DarlingPlyschaktig ebenholtsröd
  • Sable CollarÖverdådig pärlemor med kokosplommon
  • Toggle To The Top –  Glittrande granatröd
  • Warm & Toasty Turtleneckrosa angora med blåtoner
  • Parka Perfect Stillsam, skimrande kashmirgrå
  • Mind Your Mittens Som en svart slipad diamant med blågrön glans

essiewinter1

 

Shearling Darling, Sable Collar, Toggle to The Topessiewinter2

 

Warm and Tosty, Parka Perfect, Mind Your Mittens

De lack jag föll för med en gång är glitterkalaset Toggle To The Top, den dovt dammiga Warm & Toasty Turtleneck och Sable Collar. Jag tycker att det är roligt när kollektioner skiljer sig åt så pass dramatiskt som de här lacken gör – se bara skillnaden mellan Toggle to the Top och Parka Perfect.

Lite mer vinter hade jag nog velat se: något grönt, lite mer skimmer, lite mer glitter. Lite mer färgsprakeri trots att lacken i sig är väldigt fina. Vad tycker ni om kollektionen, ser ni några lack ni tycker om?

Essie winter 2013 finns ute i butik just nu och är limited edition. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, H&M, LINDEX, EBAY.COM, ELEVEN.SE, NELLY.COM osv.

You May Also Like

2 comments

Reply

Tycker färgerna ser riktigt fina ut :)

Reply

Ja det är faktiskt en rätt fin kollektion :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.