Häromdagen plockade jag fram en av mina favoritpaletter här hemma: IsaDora Bohemian Rhapsody som kom med höstkollektionen 2009. Det är en gammal palett men ack så välskött här hemma  – jag skulle aldrig få för mig om att den skulle bli dåligt behandlad. Den är kanonfin!

Brunt och grönt är så snyggt i all sin enkelhet så jag gjorde en lätt sotning till dagen i ära. Jag vill förövrigt slänga in ett hjärta till Malin som ger mig tips om hur jag ska jobba med kameran nu när mörkret faller på så snabbt. Här nedan har jag dragit upp ISO’t hur högt som helst och ändrat mina ”vanliga” vinklar för att få in lite mer ljus i bilden. Tack Malin, jag uppskattar verkligen all din hjälp! 

DSC_427j7 DSC_42k71 DSC_42j72 DSC_42j70

Jag har alltså använt den mörkaste skuggan (en matt brunröd-ish historia med stora glitterkorn), den gröna skuggan och den allra ljusaste skuggan i kvintetten. Jag blev faktiskt riktigt nöjd för en gång skull!

Produktlista:

Too Faced Shadow Insurance
NYX Jumbo Pencil Milk
IsaDora Bohemian Rhapsody Eyeshadow Palette
L’oréal Miss Manga Volume Mascara

You May Also Like

2 comments

Reply

Fint! Och fina bilder också! :)

Reply

Tack Camilla :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.