DSC_42J99

Jag lade min första Iherb-beställning den 12 November och fick hem min lilla låda i fredags. Innan dess har den legat och väntat nere i Småland i cirkus en vecka så det var, trots allt, en rätt snabb leverans. Eftersom jag varit nyfiken på Real Techniques på sista tiden fick det bli några godsaker därifrån, plus lite annat intressant – men det saknas en handkräm på bild, åh! Irriterande. Kom på det just som jag skriver det här.

DSC_430G3

 Real Techniques Travel Essentials, 17.99 Dollar

DSC_43G00

Real Techniques Expert Face Brush 8.99 Dollar

DSC_430G1

Real Techniques Setting Brush 7.99 Dollar

DSC_430G2

Lily Of The Desert 99 % Aloe Vera Gelly 6.22 Dollar

DSC_43G06

Aubrey Organics Organic Lip Balm Peppermint & Tea Tree 2.51 Dollar

DSC_43G05

Madre Bees Organic Honey Lip Balm (följde med som gåva + liten resefotfil)

Sedan saknas alltså en Madre Labs Hand Cream with Argan Nut Oil handkräm för 6.71 Dollar (jag fick den för två).  Jag vet inte varför jag tappade huvudet totalt, men det är ju sådant som händer ibland… Men! Jag får visa den någon annan gång istället.

Hela beställningen, med frakt, kostade mig 262 kronor och jag är MER än nöjd. Jag har inte hunnit testa borstarna än eftersom jag just har fått dem, men det kliar verkligen i fingrarna! Med fraktvalet jag gjorde får man vara beredd på att vänta i upp till en månad på sina grejer men jag hade tur den här gången.

Har ni handlat från Iherb tidigare, vad tyckte ni i sådana fall?

You May Also Like

6 comments

Reply

köper alltid real techniquesborstar från iherb! tycker det är riktigt smidigt :) expert face brushen är helt fantastisk att applicera flytande foundation med!

Reply

Det känns liksom dumt att köpa dem någon annanstans med tanke på att det inte kostar någonting i jämförelse med om man köpt dem i Sverige! :P

Reply

haha, ja precis!

Reply

:D

Reply

Berätta ALLT om vad du anser om borstarna.

Reply

JAG LOVAR!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.