DSC_42J82

Essie Luxeffects var ju som nämnt en samling sprakande topplack som är tänkt att fungera som en härlig förstärkare och glittrig kaskadbomb över redan lagd manikyr.

Eftersom jag knappt hunnit kika närmre på lacken själv efter långa arbetsdagar tänkte jag att vi bara skulle titta lite närmre på lacken och ja, bli lite mer suktade innan jag eller någon annan av er har tid att testa något av dem. Ni kanske redan hade ett par, eller hur var det?

DSC_42H83

 Pure Pearlfection

DSC_42K84

As Gold As It Gets

DSC_42J85

Set In Stones

DSC_42J86

Stroke of Brilliance

DSC_428I7

A Cut Above

Jag är alldeles för svag för den här typen av lack för att kunna säga någonting illa om dem innan jag har testat dem. Än så länge finns det liksom ingenting av ondo, i flaskorna ser de helt ljuvlig ut. Det enda jag är lite nyfiken på är, som jag nämnde förra gången, hur glittret kommer bli ovanpå nageln om man inte toppar med ett annat överlack. Ett rent i-landsproblem naturligtvis men då jag alltid använder snabbtorkande överlack för att få en torr yta snabbare blir ju frågan ändå aktuell.

Essie Luxeffects säljs exklusivt på Åhléns & Kicks och finns ute i handeln just nu.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.