Jag fick ett mail i förrgår där jag blev uppmärksammad på att någon på Tradera använder mina bilder utan tillåtelse. Det är så himla tråkigt när det händer, men samtidigt är jag (bedrövligt nog) rätt medveten om att det händer rätt ofta. Jag har fått hela inlägg stulna tidigare så bilder är väl egentligen ingen ”större” deal, men man blir ändå lite putt när det händer. Nu är Tradera åtminstone meddelade och jag hoppas att bilden/rna försvinner med en gång.

Så vill jag tacka Sofia för att du hörde av dig till mig och berättade! 

You May Also Like

4 comments

Reply

Sådant gör en riktigt förbannad, finns inte en möjlighet att man ska klara av att hålla koll på hela internet, och att sätta sin logga över är inte alltid det snyggaste, men jag försöker göra det så gott jag kan.

Reply

Nej jag menar det, jag har ingen möjlighet att sitta och finkamma precis allting ifall att det är någon som inte kan hålla fingrarna borta – nu är jag tacksam över att jag fick ett mail om det, men ändå. Jag får nog också ta och börja med fina vattenstämplar, uh!

Reply

Åh nej vad tråkigt! Jag har också råkat ut för många bildstölder, tröttsamt när folk inte ser skillnad på ditt & mitt.. :(

Reply

Det kan jag tänka mig att du fått stå ut med – du har så himla fina bilder! Inte att det är ett skäl till att folk ska stjäla av dig naturligtvis, men jag kan tänka mig hur du har det. Det är så tråkigt när de måste tjuva sådär, det kan inte finnas en tanke att det ligger mycket jobb bakom :/

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.