DSC_43f33

Det trillade in ett helt gäng paket här hemma igår, allt från Black Friday-Haul från BH Cosmetics till julklappsbeställningar och gud vet vad (eller ja, många julklappsbeställningar).  Ett av paketet var i alla fall från IsaDora, och innehöll några av hösten och vinterns nyheter.

Jag hittade bland annat det omtalade Peel Of Base, ett par av de tjusiga holografiska Holographic Nails (holografisk med viss modifikation) och ett par saker ur Shine-Bright-kollektionen som släpptes för ett par veckor sedan.

DSC_43k35

Peel Off Base för enkel borttagning av nagellack. Låt det torka på nageln (tills det bli transparent), måla med vanligt lack och ta bort när det behagar, 69 SEK.

DSC_43k37

Holographic Nails Disco Ball, 79 Sek.

DSC_43j36

Holographic Nails Lilac De Luxe, 79 SEK.

DSC_43m38

Moisturizing Lip Gloss Pink Diamond innehåller jojobaolja och sheasmör för att motverka torra, nariga läppar, 99 SEK.

DSC_43v41

All Day Long Mascara ger extra längd och volym till dina fransar och tvättas lätt bort med handvarmt vatten, 149 SEK.

DSC_43k40

Twist-up Eye Gloss Brown Sugar är en lystergivande ögonskugga som är enkel att applicera, 119 SEK.

Nagellacksjunkie som jag är kastade jag mig över Peel of Base och Disco Ball med en gång. Jag hoppas på att kunna fota det idag innan det obefintliga dagsljuset blir ännu mer obefintligt än vad det redan är.

Jag är nyfiken på om Brown Sugar (twist-up Eye Gloss’et) är någonting för mig och se om Pink Diamond är lika frostig i finishen som det ser ut att vara i hylsan. Har ni testat något av ovanstående, vad tyckte ni i sådana fall? Någon som gett sig på Peel of Base och har en kommentar om hur det fungerade?

IsaDoras sortiment finns att tillgå på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, LYKO.SE, ELEVEN.SE, H&M, LINDEX OSV.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.