Underneath the Mistletoe är ytterligare ett lack ur Mariah Carey-kollektionen från OPI. Det går lite åt det bärigt röda hållet och är fullproppat av olikfärgat glitter; silver – rosa – rött. Till en början var jag väldigt skeptisk till UTM. Om ni kikar lite på flaskan på de översta bilderna ser ni att glittret inte ser ut att bäddas in i lacket som det faktiskt gör väl på nageln.

Jag gillade verkligen inte hur det såg ut i flaskan och var lite sådär inställd när jag först lackade med det men blev positivt överraskad när jag insåg att glittret snarare bäddades in i färgen och gav en läcker effekt till slutfinishen. En röd storfavorit faktiskt!

DSC_42j51 DSC_42j49 DSC_42j59 DSC_42h53Jag har två tunna lager UTM här och det torkade fint. Mitt Seche klarade sig utan att krympa för mycket och ja, fin finish och fin formula. Jag är riktigt nöjd över det här lacket och jag kan tänka mig att det är URLÄCKERT på längre naglar än mina korta små stumpar.

Har ni testat Underneath The Mistletoe, vad tyckte ni? 

OPI Nailpolish innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns att köpa på bland annat Kicks, Åhléns, Eleven.se, Nelly.com, Beautybay.com osv.

You May Also Like

2 comments

Reply

Det här är mitt favoritlack ur julkollektionen. Det är så läckert, gillar det mycket.

Reply

Det ser så simpelt ut men blir så läckert på naglarna, jag håller med dig fullständigt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.