DSC_429M8

Såhär års är jag alltid på jakt efter en tillräckligt ljus foundation med bra täckning. Jag har hört mycket gott om IsaDoras Wake Up Make-Up Foundation SPF 20 på sistone och passade på att få den för under hundralappen när jag var på H&M och utnyttjade mina rabattcheckar.

Wake Up Make-up foundation är en medium-täckande foundation som minskar trötthetstecken och ger huden ny lyster. Likväl ska den lämna ett silkeslent och perfekt resultat där fina linjer och ojämnheter blivit utsuddade. Den är anpassad för alla hudtyper och finns i 6 olika nyanser. Jag valde den ljusaste nyansen 00 Fair och förhoppningsvis fungerar den bra till min hudton – jag återkommer med lite utförligare ord när jag kommit igång att använda den ordentligt.

Har ni testat Wake Up Make-up Foundation, vad tyckte ni? Berätta!
IsaDora Wake Up Make-up Foundation SPF 20 innehåller 30 ml och har ett rekommenderat pris på 159 SEK. Finns att köpa på KICKS, ÅHLÈNS, H&M, LINDEX, ELEVEN.SE, NELLY.COM, LYKO.SE OSV.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.