DSC_43m44

Jag gick ju lite bananas när det var BLACK FRIDAY hos BH COSMETICS för några veckor sedan. Jag velade lite (rätt mycket) om vad jag skulle köpa och vad jag skulle välja bort, men med tanke på de galna rabatterna var det lite svårt att lägga band på sig. Jag tror att jag betalade (frakt borträknad) cirka 320 svenska kronor för tre paletter, ett duo-rouge, två glitter, lösögonfransar och lösögonfranshjälpare (de två sista var gåvor). 

Först hade jag tänkt att göra ett inlägg med alla prylar men insåg att det skulle bli lite för matigt för att det skulle bli någon form av substans i det hela. Så idag tar jag och publicerar lite ögongodis i form av Take Me To Brazil Eyeshadow Palette, och väntar med de andra så att det inte blir så mycket på en gång. Swatches kommer dock senare, för det har jag inte hunnit med!

DSC_43f47

DSC_43f48

 Take me To Brazil eyeshadow Palette

 Take me to Brazil eyeshadow palette innehåller 30 färgsprakande ögonskuggor i tre olika finish – satin – matt – skimmer. Inspirerad av Brasiliens höjdpunkter – parader parader och ännu mer karnevaler – utelämnar TMTBEP typ ingenting.  Allt från djupaste blått och lila till de mest skrikiga rosa, orange och rött till lugnaste grönt och ljuvligaste blått.

Det var när jag såg swatches hos Bows and Curtseys och Xsparkage jag föll som en fura och inte kunde hålla fingrarna borta. Den kostade ju  bara kostade mig 9.95 $, rena kapet!

BH COSMETICS Take Me to brazil eyeshadow palette finns att köpa på BH Cosmetics hemsida.

You May Also Like

2 comments

Reply

jag gick in dit och kollade nu för jag vill också ha den men när jag skulle köpa den gick den på 48 dollar med shipping grejen :(

Reply

Men alltså jag förstår inte hur det kunde bli så dyrt :O

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.