L’ORÈAL PARIS MILLION CARAT WINTER 2013

DSC_439k0

I förrgår fick jag ett mystiskt paket på posten som jag visade upp på Instagram, men glömde helt bort att visa vad som faktiskt gömde sig bland svart silkespapper och små glittriga och skimrande paljetter.  Det visade sig faktiskt vara ett  utskick från L’oréal Paris som ville visa upp en liten del av vinterns makeup-look, Million Carats (LE).

DSC_43f97

Color Riche 845 Platinum Chic, (59 SEK)

DSC_43j98

Color Riche 847 Million Sapphire, (59 SEK)

DSC_43j92

Volume Million Lashes Top Coat Glitter är en glittrig, transparent mascara som appliceras ovanpå Volume Million Lashes (eller din favoritmascara). Låt applicera INNAN din mascara torkat för bästa, gnistrande, resultat (ca 175 SEK).

DSC_43j95

Volume Million Lashes Golden Black Mascara är en svart mascara med guldglimmande glitter (ca 175 SEK).

DSC_43j88

Albus gillade också paketet!

Jag har faktiskt kikat på den här kollektionen i butik flera gånger och funderat på om jag skulle köpa någonting av dem. Jag älskar glitter och skimmer så när jag såg reklamen om Top coat glitter blev jag jättenyfiken på om det var något att ha. Jag har dessutom gått och petat på Million Sapphire och Platinum Chic (den senare verkar vara en vit/guldig variant av Maybellines Knitted Gold) och ooh-at ett par gånger eller fler.

Har ni kikat något på sakerna ovan? Vad tycker/tyckte ni om dem?

L’oréal Paris Million Carat är en LE- (Limited Edition) kollektion och finns i butik just nu. Går bland annat att köpa på KICKS och ÅHLÈNS.