Disco Ball är ett av de nyanserade IsaDora Holographic Nails som släpptes för en kort tid sedan. Det är ett glitterlack med holografiskt glitter i både mindre och större versioner. Disco Ball är väl inte riktigt vad jag förknippar med ett riktigt holo-lack eftersom jag förväntar mig regnbågar utan dess like.

Men det finns inget tvivel om att Disco Ball glittrar. För det gör det. Det är häpnadsväckande fint på naglarna och om ni kikar på flaskan på nedersta bilden ser ni hur fint glittret glimmar. Jag tokgillar den här typen av lack!
DSC_43k37

DSC_43KL66DSC_43DF70DSC_4DS364

Jag har grundat med ett lager Peel of Base här, och sedan behövt fem lager för att få det någorlunda täckande. Fem lager är väl egentligen inte speciellt ovanligt många lager för att vara glitter, men det är SÅ tråkigt att sitta och vänta på att det ska torka helt igenom. Inte ens Seche, eller Poshe, biter på nagellack som behöver så många lager för att bli snyggt.

Disco Ball är verkligen en diskokula i nagellacksform och är ett fint tillskott i min samling. Det gnistrar och glimmar som det ska och jag kunde inte ta ögonen ifrån det när jag gick nära någon form av ljuskälla. Så fint! Nackdelen är att det kräver mycket lack för att bli snyggt och jämnt, men å andra sidan gör det mig inte att ett lack som glittrar såhär tar lite tid på sig.

Har ni testat Disco Ball, vad tyckte ni? Har ni samma svårigheter som jag att få det täckande?

IsaDora Holographic Nails finns i 9 olika nyanser och har ett rekommenderat pris på 79 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Passande namn, om inte annat :) Kanske slipper alla hundra lager om man hittar en bra färg att ha under? Snyggt i alla fall!

Reply

Ja det håller jag verkligen med om, det ser verkligen ut som en discokula! Men ja, jag tror att du måste grunda med ett annat lack för att inte bli totalgalen på dessa, jag kommer nog utgå från det om jag testar några fler :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.