Jag tycker att vi kör vidare med nagellacken den här veckan – varför inte liksom? Essie Winter-collection ”värm dig med färg i vinter”, är en kollektion inspirerad av de material och textur vi virar in oss i när det är som kallast ute. Neutrala, kalla, dammiga och varma: alla är de ett komplement eller motsats till varandra och ger en snygg effekt till våra naglar i vinter.

DSC_42B88

ESSIE WINTER COLLECTION 2013

DSC_42sd89Parka Perfect

DSC_4g290

Mind Your Mittens

DSC_429f1

Warm & Toasty Turtleneck

DSC_42v92

Sable Collar

DSC_42f93

Shearling Darling

DSC_429f4

Toggle To The Top

Toggle To The Top klassade in sig på första plats på min intresselista när jag fick hem kollektionen, tätt följt av Sable Collar och Mind your Mittens. Jag blev positivt överraskad över det diskreta skimmer som doldes i den blå, dammiga, Parka Perfect, och Warm & Toasty Turtleneck är faktiskt riktigt fint på. Jag tycker att det är en fin kollektion men saknar lite mer glitter och glam, eller åtminstone ett grönt lack. Grönt hör väl ändå till? Eller är det bara jag?

Vad tycker ni om kollektionen, hit – diss – eller mittemellan? Har ni redan testat något av lacken, vad tyckte ni? Kommentera gärna.

Essie har ett rekommenderat pris på 129 SEK och finns att köpa på bland annat Åhléns, Kicks, Eleven.se, Nelly.com, Beautybay.com, ebay.com osv.

You May Also Like

2 comments

Reply

Take my money! Jag vill ha allihopa ju! :D

Reply

Haha, jag håller med! De är urläckra :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.