Förra veckan trillade det in två paket från Vass PR som hälsade god jul och gott nytt år. Det ena paketet innehöll glowiga produkter från DuWop och Crabtree&Evelyn, medan det andra paketet kom med julhälsningar från No7.

DSC_44j29

Crabtree & Evelyn Nailpolish lanserades nu i höstas och har inte funnits särskilt länge på marknaden. C&E är ju annars kända för sina hudprodukter och nu har de alltså slagit till med att lansera en kollektion bestående av 19 lack i olika finish och nyans. De beskrivs som snabbtorkande, lättpackade och fria från elaka kemikalier. Jag fick nyansen COPPER. (79 SEK).

DSC_44j30

DuWop Revolution Bronzing Body Mouisturizer är en ”blandning av fuktighetskräm, solskyddsfaktor 15 och ren kroppsmakeup som hör huden härligt glödande”.  DRBBM (vilket namn) innehåller skimmer och kan användas på armar, dekolletage, ben eller där du vill få lite extra lyster och glow (295 SEK).

DSC_443k2

DuWop Cheek Venom är ett återfuktande och mjukgörande rouge. Lättast appliceras det med fingertoppar eller en borste för finaste resultat. Det ger ett glödande och lystergivande resultat till våra kinder och ger ett långvarigt resultat. Är bland annat fritt från sulfatet, parabener och formaldehyd (245 SEK).

DSC_44k33 DSC_443k5No7 Eye Appeal Eye Shadow Palette innehåller 8 av No7’s populära ögonskuggor med en smidig tvåsidig applikator. Kan användas både till subtila makeuper (perfekta för en dag på jobbet) och lite mer sotade sådana för en kväll ute på dansgolvet (Prisuppgift saknas).

Har ni testat någonting från dessa märken, vad tycker ni?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.