Jag hoppas att ni har haft en fantastiskt härlig jul ♥ Själv jobbar jag hela veckan och har inte riktigt hunnit fira jul som jag kanske hade velat men jag kan inte låta bli att hoppa in här och visa att jag lever. Idag tänkte jag bara visa er Essie’s Warm & Toasty Turtleneck som kom med årets vinterkollektion, ett lack jag bar i flera dagar förra veckan.

Det är ett dammigt lila krämlack som i flaskan är lite sådär lagom intressant. Jag hade inte speciellt höga förhoppningar när jag testade det för jag tänkte att, tja – ännu ett i mängden liksom – men blev slagen lite på fingrarna. Det är faktiskt riktigt sött!

DSC_441v7 DSC_44f11 DSC_44f27Det passade verkligen min hudton och jag blev väldigt nöjd över det dammiga resultatet. Konstigt hur man kan tycka att en sak känns så uttjatat och väl på så får det en helt annan schvung än vad man trott. Jag har använt två lager här, och det torkade jättefint med ett lager Seche utan att krympa. Ingenting att anmärka med andra ord, bortsett från den breda penseln då ;)

Förövrigt är det här det sista nagellacket jag fotat/fotar på länge för att mina naglar har gått helt bananas. De har gått av, blivit stubbiga, nagelbanden är såriga och blöder om vart annat. Jag vet inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna det, men ja, bra mår de inte. Jag hoppas att mina julklappar kan hjälpa dem att bli lite bättre, men just nu är mina naglar olackade, trasiga och väldigt väldigt ledsna. Om ni undrar var alla notd’s är (jag undrar lite själv), alltså.

Essie Nailpolish har ett cirkapris på 129 SEK och finns att köpa på bland annat H&M, KICKS, ÅHLÈNS, LINDEX, NELLY.COM, ELEVEN.SE, EBAY.COM, osv.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.