BH Cosmetics Floral Blush duo Daisy slank ner i min beställning jag gjorde tidigare i år. Det är ett duo-rouge inspirerat av mjuka färger, blommors kronblad och deras ”feminima” uttryck. I locket finns en spegel (som jag inte fick på bild) och kartongen är sött utsmyckad med blommor både på in och utsida.

Rouget är uppdelat i två och kan delvis användas var och en för sig eller tillsammans för att få till ett ljuvligt glow på kinderna. Den ljusa delen är mer en highlighter och ger i sig inte så mycket färg utan mer skimmer, och den rosa delen är en mer matt historia med inslag av subtilt skimmer.

DSC_43j45

DSC_434k6

Det har en trevlig formula och fäller inte speciellt mycket. ”Rougedelen” – jag har svårt att se den ljusa delen som ett rouge i ren bemärkelse – ger ett fint rosa (men inte för knalligt) resultat och jag brukar avsluta med att applicera den ljusa delen för lite mer glow.

DSC_43b46DSC_4v408

Bilderna är tagna vid två olika tillfällen med olika ljusförhållanden, så det skiljer sig lite nyansmässigt. Jag upplever att Daisy är något varmare än det är på swatchbilden, lite mer åt förpackningsbilds-hållet.

Daisy har kommit att bli ett sådant där to-go-vardags-rouge som jag använt flitigt de senaste veckorna. Ett par drag med rougeborsten och tadaaa – lite rosiga fräscha kinder med lite lagom glow till jobbet. Är det någon av er som testat BH Cosmetics Floral Blush, vad tyckte ni i sådana fall?

BH Floral Blush Duo kostar 9.95 dollar (cirka 67 SEK). Jag gav 3.5 Dollar för Daisy (cirka 24 SEK). BH Cosmetics har ofta någon form av rabatterade priser, så ofta behöver man inte betala fullpris. Tänk dock på att frakten tillkommer!

You May Also Like

2 comments

Reply

Måste ha! Har klickat i och ur flera av dem i kundkorgen, men när jag får pengar så blir det några av dessa, Special Occasion, It’s Judy Time och Glamorous Blush-paletten. De har så många fina saker!

Reply

Alltså de är verkligen läckra! Eller ja jag kan ju bara tala för Daisy, men jag tror det finns ett som heter tulip som ser lite rosalila ut som jag är sugen på. Åh, Special Occasion är jättefin – jag har inte hunnit swatcha den än men skuggorna ser åtminstone fina ut :P DE HAR ALLDELES FÖR FINA SAKER!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.