Jag var ju i full gång och använde make-up removern från The Body Shop (som sedan visade sig vara lika svidande taskig som jag blivit varnad för) när jag fick tipset från min kompis Therese att testa L’oréal Paris Eye & Lip Make-up Remover suitable for sensitive eyes, och var inte sen att haka på. Hon har använt den så länge jag kan minnas och jag har uppenbarligen envisats med att INTE använda den, varför vet jag inte riktigt.

L’oréal Paris Eye & Lip Make-up Remover är en tvåstegsremover framtagen och anpassad för borttagning av vattenfast make-up eller make-up som av någon annan orsak sitter som berget. Det beskrivs som en mild rengöring som passar den känsligaste hud, och verkar skonsamt medan den tar bort rester av din vardags- eller fest-make-up.

DSC_39k00

Jag gillar den här typen av shake-and-bake- (ja typ!) removers som har lite mer glöd i sig. Jag tycker oftast att de är de som fungerar bäst och det gäller även LPELMR. Jag upplever den lagom oljig, tillräckligt mycket för att den inte ska torka ut huden och tillräckligt lite för att huden ska bli alldeles för fet efteråt (förvisso lätt åtgärdat med annan rengöring efteråt).

Jag upplever att den lever upp till sitt namn och är mild och skonsam utan att svida om man slinter lite med padden. Samtidigt är den väldigt effektiv och tar bort de mest bråkiga produkter (IsaDora Glossy Eyeliner någon…) och ja – jag tycker att det är en riktig superremover. Det finns ingenting att klaga på, absolut ingenting. Billig och prisvärd är den också!

Är det någon som testat denna, vad tycker ni om den?

 L’oréal Paris Eye & Lip Make-up Remover innehåller 125 ml och finns att köpa på bland annat H&M, KICKS, ÅHLÈNS OSV. Där har den ett cirkapris på 75 SEK. Jag köpte mitt exemplar på City Gross, där jag tror jag betalade runt 50-lappen.

You May Also Like

12 comments

Reply

Min favoritremover, har alltid en extra flaska hemma!

Reply

Jag kommer lätt hålla mig till den här, så jag förstår dig :D

Reply

En favorit, hur många andra jag än testar så är det alltid den jag kommer tillbaka till :)

Reply

Det är kul hur man återkommer till gamla trotjänare ibland, då vet man att någonting är effektivt och gör det den ska :)

Reply

En av mina två favoriter (den andra från Clinique)! Riktigt bra! :)

Reply

Åh, vilken från Clinique använder du?

Reply

Det är min favoritremover och har inte köpt någon annan sen jag testade denna! Den tar bort allt förutom min Benefit They’re Real-mascara så till den funderar jag faktiskt på att köpa MAC Cleanse Off Oil då jag har hört att den ska vara bra, och om man bara använder den lite då och då kanske det inte blir så dyrt i längden heller ;D

Reply

Den är ju verkligen klockren, så det förstår jag! Jaså? Åh jag har inte testat så mycket rengöring från MAC men jag är bra sugen. Om inte annat skulle ju serien se snygg ut i badrumshyllan ^^

Reply

Min favorit med! Provat liknande från Nivea nu senast men köpte en ny LPELMR innan jag ens använt 1/3 av Niveas.

Reply

Åh, härligt! Det verkar ju faktiskt som att det är en riktig prisvärd remover :) Eller nej – inte verkar – det är den! Min håller på att ta slut så jag måste verkligen köpa en ny!

Reply

Jag har provat den, tycker den är väldigt bra men kanske lite väl oljig. :) TBS-removern hade jag också, Gentle Eye Make-up Remover, och usch vad den sved! Tyckte inte om den, även fast den var rätt effektiv.

Reply

Jaså? Jag har nog inte tänkt på den som oljig, men sen är vår hy så olika varandras med! Ja alltså den fungerade ju som den skulle minus svider :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.