Just nu har jag förödande mycket saker som ska recenseras och ses över och testas och klämmas på – dessutom har jag SJUKT mycket nya saker jag inte hunnit visa (alla BH Cosmetics-paletter GULP) plus en hel HÖG skönhetsrelaterade julklappar jag packade upp på julafton ♥ Ska jag vara ärlig blir jag lite stressad och får prestationsångesten Allan – men jag jobbar på att minska den lite.

När jag höll på att gå igenom alla bilder upptäckte jag att jag hade en EOTD jag glömt att slänga upp när jag gjorde den. Jag tror att jag hade den under utbildningsdagen på mitt nya jobb, där jag varit en månad lite drygt nu. Jag har inget direkt minne av vilka produkter jag använde, men jag tänkte att jag inte skulle strunta i att visa upp det bara för den saken skull.

DSC_41k06 DSC_41j07 DSC_41c09Det jag minns är att min Urban Decay Naked-Palett är inblandad i det hela och detsamma gäller en taupe-färgad Maybelline color tattoo 24 HR ögonskugga i (eventuellt) Permanent Taupe. Jag minns att jag var rätt nöjd över att var en enkel make-up att lägga, samtidigt som den ändå gav lite mer än ögonskuggslösa ögonlock.

Brukar ni göra sådär med, fota och sedan glömma bort att publicera? Har ni någon bra struktur på era bilder/inlägg för att slippa sådant?

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag brukar ladda upp alla färdiga bilder i wordpress och sen skapar jag utkasts-inlägg utifrån bilderna. Ibland skriver jag hela inlägg men oftast placerar jag bara bilderna i ”rätt inlägg”. Skönt att ha ett utkast-arkiv att ta till när inspirationen tryter eller när man inte har tid. Lätt att tidsinställa inläggen också :)

Reply

Det är väl egentligen så man skulle göra så att man faktiskt fick någon ordning på sakerna. Jag har så mycket mappar som ligger till höger och vänster och sen mitt i allting glömmer jag bort att blogga om saker som jag inte hunnit fota (som typ hela TBS-vinterkollektion… Pinsamt!). Men jag håller med dig, det är så skönt med lite färdiga utkast!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.