Jag har turen att ha en mamma som är i stort sett lika förtjust i nagellack som jag själv. En av mina klappar från mamma och pappa var ett litet nagelkit som både jag och min syster Ellinor fick – lite bra att ha saker nu när väderomslagen totalt massakrerar mina och syrrans händer. Jag har lärt upp mamma rätt i alla fall, det märker jag!

DSC_00j20

 Cuticle Eraser från CND, CND Solar Oil, glasfil, neccessär by Lifestyle

DSC_002j2

CND Cuticle Eraser

DSC_00j23

CND Solar Oil

CND Cuticle eraser har jag funderat på att införskaffa mig en längre tid nu: det är en nagelbandsrengöring med a.h.a-syror som ska vara en riktig tiopoängare att rengöra nagelbanden med. Lika mycket gott har jag hört om CND’s Solar Oil, som jag nu äntligen kommer få testa! Mamma har varit smart och köpt en stor flaska Solar Oil och sedan köpt mindre flaskor och fyllt dem med nagelbandsolja så att både hon, jag och syrran får en beskärd del av den. På så sätt kan man få ner en relativt billig peng ännu billigare och de små flaskorna med olja går att fylla på när de tar slut.

Jag tycker sådana här små kit-klappar är riktigt roliga att sätta samman själv och kan vara ett bra tips om man inte är riktigt säker på vad en person gillar för något. Det behöver inte ens bli särskilt dyrt om man beställer i tid från Ebay, där man kan hitta riktigt fina saker för små pengar.

Hur gör ni när ni köper julklappar till andra?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.