DSC_00j06Idag och alla andra dagar den här veckan har jag doftat Endless Love Fragrance Mist från Victoria’s Secret. Endless Love är en av mina absoluta favoriter med sina doftnoter komponerade och sammanslagna av äppelblom och ylang ylang. Det är en lagom fruktig och blommig doft kombinerad och blir inte alls sådär tung och sliskig som blommiga parfymer kan bli. Jag tycker att den har en relativt bra hållbarhet och ja, doftar gudomligt 

Har ni några favoritdofter från VS, vilka då?

Victoria’s Secret Body Mist finns bland annat att köpa på Nordicfeel.se, eleven.se och diverse välsorterade parfymerior och hårsalonger. Har ett cirkapris på mellan 119-179 SEK beroende på var du inhandlar den.

You May Also Like

14 comments

Reply

Love Spell! Köpte faktiskt t o m. parfymen som är på väg hem till mig atm :D

Reply

JAG GLÖMDE LUKTA PÅ DIN PARFYM.

Reply

Har ingen body mist men fick Pure seduction som body lotion i julklapp. Den doftar helt fantastiskt gott! :)

Reply

Visst gör den! Jag fick också dem i klapp så jag går och luktar gott hela dagen :D

Reply

Jag älskar Sheer Love! :)

Reply

Jag vet inte om jag har luktat på den :O Jag borde ha gjort det. Tror jag!

Reply

Pure seduction är min favvo :)

Reply

Den har jag med ^^

Reply

Jag har varit jätte nyfikna på dem, men har varit tveksam. Vet inte varför, kanske skulle slå till så jag har en till sommaren. Jag föredrar nämligen mist framför parfym då :)

Reply

Men neej, man ska inte vara tveksam! De luktar fantastiskt. Jag tror att du kommer hitta åtminstone en favorit :)

Reply

Måste testa denna! Pure Seduction och Coconut Passion är mina favoriter! :)

Reply

ÅÅH, jag måste lukta på coconut passion, jag älskar cocos!

Reply

har endless love såååå himla god lukt!!<3

Reply

Åh visst gör den, jag totalälskar den :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.