Sleigh Ride For two är ett av mina favoritlack ur vinterns kollektion från OPI. Där ett ett mörk-vino-rött skimmerlack med härligt vampiga undertoner. Det prydde mina naglar längre än vanligt vad gäller röda lack och jag tyckte det passade min hudton kalasbra. Jag är riktigt svag för den här typen av lack – jag var lika förtjust i Every Month is Octoberfest som är i liknande nyans som detta.

DSC_39h92 DSC_39b82 DSC_3h986 DSC_39g84 DSC_39j73

Jag har använt två lager tunna lager här och formulan är som vanligt helt strålande. Jag vet inte hur många gånger jag sagt det under hösten och vintern – men alla lack jag testat hittills har faktiskt haft en väldigt jämn kvalité och toppenbra formula. Har ni tyckt detsamma, upplever ni att lacken varit lika bra som jag upplever att de varit?

OPI Nailpolish har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns att köpa på bland annat Kicks, Åhléns, Eleven.se, Nelly.com, Beautybay.com, Nailsupplies.com, ebay.com etc.

You May Also Like

4 comments

Reply

Så så fint!!! Måste få tag på ett nu!!!! =)

Reply

Köpte du något? :D

Reply

Helt underbart :D

Reply

Jag håller med dig ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.