DSC_00j11

Nu i julas träffade jag en av mina favoritkusiner för första gången på evigheters evigheter. Hon pluggar i USA och njuter av sol (?) vareviga dag samtidigt som hon pluggar hårt i Santa Barbara.

Hon överraskade mig totalt med två kanonjulklappar från Victoria’s Secret: dels Body Butter, Body Wash & Fragrance Mist i  doftserien Pure Seduction, och hade även kostat på sig två par fina VS-undisar till mig.

Jag blev lite smått överväldigad av allting eftersom jag inte räknat med någonting alls, så tack så mycket Natalie, jag uppskattar det så himla mycket. Tillsammans med Love Spell & Endless Love är det en av mina favoritdofter så jag ser fram emot att testa och berätta om dessa ♥  

You May Also Like

2 comments

Reply

Självklart! När jag ändå kan liksom. Lite småsynd att det säljs i Sverige nu bara ;) Är det något annat du är sugen på, så säg till! :D

Reply

Haha jamen de säljs ju fortfarande inte lika billigt och inte i alla former! :D Du får köpa några EOS till mig :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.