Som ni kanske märkt har No7,  Boots eget flaggskeppsmärke, introducerats på svenska marknaden och säljs på diverse apotek i landet. Märket lanserades redan 1935 i England och har som bakgrundsidé att vi ska känna oss vackra vilken dag i veckan vi än befinner oss på.

Lisa Eldridge, en av mina absoluta favoritmakeup-guru-artister på youtube , är kreativ konsult till märket och har de senaste åren sett till att märkets popularitet har ökat i och med arbetet att förbättra, modernisera och framhäva märkets positiva egenskaper i kombination med den långa historia som ligger bakom märket i sig.

DSC_023j7

Stay Perfect Nail Colour

I fredags fick jag ett paket innehållande hälsning och färgklickar att njuta in det nya året med från N07. Det innehöll inget mindre än 4 stycken No7 Stay Perfect Nail Colour som jag just sett har landat i butik. Lacken innehåller 10 ml och beskrivs ha en ultrablank finish och är både pigmentrika och snabbtorkande. Med en bredare borste erbjuder de en lättare och mindre komplicerad applicering.

DSC_023j8

 Pinky Pure

DSC_023kj9Beanie

DSC_02j40

Vivid Violet

DSC_02j41

Devils Delight

Det känns som att de har kört säkert på valet av nyanser med sin pastellrosa Pinky Pure, klassiskt röda Devils Delight, Taupefärgade Beanie och blålilaskimrande Vivid Purple. Jag vet faktiskt inte riktigt hur det ser ut med resterande nyansutbud, men jag hoppas på att No7 kommer köra på att lansera kollektioner utefter årstid, trender och och efterfrågan likt många andra märken.

Applikatorn är i stil med IsaDora’s och Essie’s och är lite för bred för mina minsta naglar. Många uppskattar ju dock den breda penseln, så jag tror att den ändå kommer gå hem hos många. Jag är jättenyfiken på hur resten av No7’s makeup-utbud ser ut och kommer ge mig på de här raringarna så snart som. Vad tycker ni om dessa? Har de kört lite för säkert eller träffat mitt i prick?

No7’s sortiment har börjat säljas på Apotek Hjärtat runt om i landet.

You May Also Like

6 comments

Reply

Gillar den lila Vivid Purple, medan de andra ser lite småtråkiga ut.

Reply

Man har ju sett dem förut liksom!

Reply

Jag har Pinky Pure och tycker den är jättefin :) det taupe färgade lacket tycker jag ser fint ut med :)

Reply

Det var det jag slängde mig över först, det är ju jättesött ^^

Reply

Den ljusrosa och den bruna ser ju jättefina ut; även fast de är ett säkert kort så känns de unika på nåt sätt. :) Jag har två läppstift från No7 och de tycker jag mycket om, så tycker absolut du ska prova fler av deras produkter! =)

Reply

Jamen precis, de andra två känns lite sådär lagom tråkiga. Men man kanske måste börja att starta med lite basfärger innan man drar igång med allt det skojiga! Jag har inte testat deras stift, men det kanske man borde göra då!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.