Isadora; Model; Candice; RayOfLight14

Det är lite plågsamt att lägga upp info om IsaDoras vårkollektion Ray Of Lightthe Light season, när snön fortsätter dala ner från himlen och lägga sig ner i tjocka lager på marken. Samtidigt ger det lite hopp om en ljus framtid, så jag tycker att vi passar på att njuta lite av det ljus som erbjuds nu när vi snart passerat första månaden på nya året.

Ray Of Light beskrivss om en ”futuristisk ren stil med geometriska linjer” där de klara, ljusa och skimrande pastellerna dominerar och skapar regnbågeeffekter och ljusreflektioner. Det är alltså tänkt att kombinera ljus design, ljusa färger och ljusa material för att skapa en härlig och framförallt LJUSARE stämning när våren förhoppningsvis någon gång i framtiden är ingående.

lippencilcandyp

Perfect Lipliner 29 Candy Pink 69 SEK

lipst

Perfect Moisture Lipstick 169 Pink Peony (NY!) 119 SEK

twistlipgloss

Twist up Gloss Stick 12 Baby Doll (NY!) 17 Sorbet (NY!) & 18 Opals (NY!) 119 SEK

colorfuleyeliner

Colorful Eyeliner 14 Navy Blue (NY!) & 12 Dark Brown 109 SEK

 

Skärmavbild 2014-01-16 kl. 22.37.01

 

Eye Shadow Trio 78 Spring Garden 119 SEK

 

twistglosseye

 

Twist-Up Eye Gloss 03 Champagne Cocktail (NY!), 07 Pink Diamonds (NY!) & 05 Jet Set (NY!) 119 SEK

 twistupcheek

Twist-Up Blush & Go 80 Spring in Paris, 82 Coral Island &  84 English Rose 129 SEK

wondernails

Wonder nail 777 Dragonfly (NY!), 778 Halo (NY!), 779 Glorious (NY!), 780 Opaline (NY!) & 781 Ray Of Light (NY!) 69 SEK

Som ni ser är det en hel del pasteller som håller igång här ovanför och det är en hel del frost-finish som fått säga sitt. Jag har lite svårt för frost för på mig ser det mest blekt och glåmigt ut. Lite för mycket allt liksom. Det jag är mest intresserad av i kollektionen den här gången är lanseringen av Twist-up Blush & Go, ett rouge på stick som är lättapplicerat och bära-med-sig-vänligt. Läppstiftet Pink Peony, samt twist-up Gloss Stick Baby Doll och sorbet, ser riktigt trevliga ut.

Lacken ser VÄLDIGT frostiga ut men jag är ändå nyfiken på att se hur Dragonfly ser ut IRL. Den verkar något mer pigmenterad än de andra fyra och ja, jag har lite förhoppningar! Annars saknar jag bilder på de nya Eye Lighter Contour-pennorna som ska ha ”självlysande” pärlpigment och både fungera var för sig själv och på mörk bas. De ska ha ett rekommenderat pris på 89 SEK.

Vad tycker ni om kollektionen, ser ni någonting som lockar?

IsaDora Ray Of Light Spring 2014 finns ute i butik fr.om vecka 3

You May Also Like

2 comments

Reply

Dragonfly och Halo ser intressanta ut!

Reply

De ser fina ut i flaskan men är tyvärr rätt mäh på naglarna :(

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.