L’oréal Paris Nutri-Gold Extraordinary OIL Face är framtagen för att motverka de påfrestningar huden utsätts för vid säsongsskiftningar, speciellt i våra nordliga klimat, liksom förlorad lyster och partiell torrhet.

Innehållande 8 essentiella oljor från bland annat kamomill, jojoba, lavendel, apelsin och geranium, ska NGEOF återfukta, ge näring och ge ny lyster och spänst till vår trötta vinterhy. Används morgon och kväll, antingen helt på egen hand eller under dag/natt-kräm.
DSC_38F47

Nutri-Gold Extraordinary Oil Face (säg det flera gånger i en mening!) kommer i en snygg glasflaska med lätthanterlig och doseringsvänlig pipett. Jag tycker att flaskan ser lite halvlyxig ut i all sin enkelhet och den gör sig åtminstone rätt bra i mitt badrumskåp. Den har en påtaglig blommig doft som jag (som vanligt) har lite svårt för, den blir lite för mycket i näsan. Väl applicerad känner man inte av doften lika väl – knappt märkbart – vilket räddar oljan rent doft-mässigt.

Jag brukar trycka ut ett par, tre droppar olja i handflatan innan jag masserar ut det i ansiktet. Ofta repeterar jag appliceringen en gång till eftersom jag inte riktigt upplever att oljan tränger sig genom huden vid första appliceringen. Den lämnar en lätt oljig hinna efter sig, men lämnar också huden mjuk och len.

För min del har det mest fungerat vid applicering innan jag gått och lagt mig. Har jag använt den under min makeup har jag upplevt huden – speciellt tzonen och de områden jag har lätt att bli glansig i annars – oljigare än vanligt. Det är som att oljan mest lägger sig som en hinna över huden utan att riktigt tränga igenom de översta barriärerna. Som kompis på natten fungerar den alldeles utmärkt då jag rengör och tvättar bort oljan och nattkrämen innan jag påbörjar appliceringen av den nya dagens rutinprodukter.

Jag har inte haft jättestora problem med torra partier i ansiktet i vinter förrän nu när den riktiga vargakylan slagit till. Då kan det vara trevligt att ta fram NGEOF och ge huden en boost innan läggdags. Har ni testat denna, vad tyckte ni i sådana fall?

L’oréal Paris Nutr-Gold Extraordinary Oil Face har ett rekommenderat pris på 199 SEK. Finns att köpa bland annat på KICKS, ÅHLÈNS, LYKO.SE, H&M etc.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag hittar ingenstans uppgifter om basloljorna vilket får mig att misstänka att det handlar om mineraloljor

Reply

Jag har inte riktigt hittat det jag söker när jag har kikat innehållsförteckningen. Har du kikat hemsidan också?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.