DSC_041k4 DSC_04i17 DSC_041j5Efter en snabb lunch på stan stack jag och mina vänner Therese & Emy in på H&M och hittade lite nyheter  (åtminstone för mig) som var riktigt intressanta. Dels hittade jag H&Ms egna lip-tint i tre olika färger och oversize-lipbalm i två olika smaker. Valet föll på Lip Tint Raspberry Red (men jag kan tänka mig alla tre!) och Lip Balm Pomegranate.

Har ni testat något av H&M’s Liptint/lip Balm? Vad tyckte ni?

H&M LIP TINT KOSTAR 39.50 SEK OCH H&M LIP BALM POMEGRANATE KOSTAR 19.50 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag har inte testat någon av dem, men pillade på lip tintsen häromdagen och var så där i valet och kvalet. Fattar inte varför jag inte bara slog till, de är ju i princip gratis. Och lip balmet luktade jag på och drabbades av svår nostalgi. Luktar ju barndomen! :)

Reply

De är verkligen kanonfina, du borde kika lite närmre på dem! Jag sprang och köpte ett till bara för att jag gillade det här så mycket. Och balmet är väldigt återfuktande faktiskt, jag blev överraskad!

Reply

Gör gärna en recension! Är väldigt nyfiken på dom :)

Reply

Jag har swatchat och skrivit lite om Raspberry Red här:http://www.vintertroll.se/2014/02/06/hm-lip-tint-raspberry-red/ :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.