DSC_02j81 DSC_02d86

Visst fick jag allt lite vårkänslor förra veckan när jag publicerade inlägget om IsaDoras kommande vårkollektion Ray Of light. I fredags, precis innan jag skulle gå på min jobbhelg fick jag ytterligare hintar om vad som komma skall (FÖRSVINN SNÖ, FÖRSVINN!) när jag fick delar ur kollektionen skickad till mig.

Lanseringen består av en hel del frost och skira nyanser, något jag alltid haft lite svårt för. Kanske har det att göra med att jag själv är så blek den här årstiden att jag ser ut som en blandning av en isbit och en nyanskonverterad My Little Pony i skira, frostade pasteller. Men nu ska vi inte vara sådana, IsaDora har faktiskt en hel del godbitar att visa upp likväl!

DSC_042jh6

Wonder Nail 778 Halo & 780 Opaline 69 SEK

DSC_04h06

Colorful Eyeliner 14 Navy Blue 109 SEK

DSC_040k7

Eye Lighter Contour 82 Blue Illussion 89 SEK

DSC_043k0

Twist-up eye Gloss 03 Champagne Cocktail 119 SEK

DSC_042o8

Twist-up Gloss Stick 17 Sorbet, 18 Opals 129 SEK

DSC_04j05

Perfect Moisture Lipstick 169 Pink Peony 119 SEK

DSC_04j24

Twist-up Blush & Go 84 English Rose 129 SEK

När jag såg promobilderna fick jag en föraning om att jag mest skulle intressera mig för nyheten twist-up blush & go, samt de mer färgstarka läpprodukterna. Jag fick väl lite full pott i mitt antagande där när jag fick kika lite närmre på de saker som kom ut i montrarna. Jag har inte hunnit swatcha allt än, men English Rose (rouge) ser riktigt fint ut (om det håller förväntningarna vill jag nog spana in de andra två med!) liksom jag hoppas att läppstiftet Pink Peony och twist-up glosset Sorbet verkar vara.

Jag har testat nagellacken (swatches kommer!) och jag tyckte att naglarna blev lite väl dämpade. Kanske kan man lägga dem ovanpå ett annat lack för lite schysstare effekt, men ensamma såg de inte ut att visa upp speciellt mycket färg. Jag är lite nyfiken på Eye fighter Contour, om jag förstått det rätt ska de ge en läcker effekt ovanpå en mörkare, exempelvis, eyeliner. Likaså gillar jag att se en färgad eyeliner som Navy Blue, men jag gillar inte riktigt hållbarheten på mitt ex.

Vad tycker ni om de delar av kollektionen ni redan sett? Jag vet att Malin har swatchat större delarna av kollektionen på sin blogg.

IsaDora Ray Of Light Spring 2014 finns ute i butik sedan v.3

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.