THE BODY SHOP SPECIAL EDITION BLUEBERRY

specialeditionblueberry

 

 

Nu börjar verkligen våren trilla in på riktigt i min inkorg och jag njuter av fulla drag när jag ser ljuset i slutet av tunneln! Igår ramlade det in en hel hög info-lappar om våren hos The Body Shop och en av de mumsigaste lanseringarna på länge måste ändå vara Special Edition Blueberry. En produkserie som beskrivs vara njutbar, uppfriskande och härligt blåbärsfylld.

Just Blueberry Body Butter är en kär gammal vän, den har nämligen dykt upp i anslutning till reaomgångarna TBS har efter jul. Det första body butter jag köpte från TBS var faktiskt just Blueberry, så den här lanseringen ligger mig varmt om hjärtat.

Produktserien består av följande:

Blueberry Body Butter1

 

Blueberry Body butter 200 ml 185 SEK

Blueberry Body Scrub-Gelee1

Blueberry Body Scrub-gelee 200 ml (NY!) 195 SEK

Blueberry Shower Gel1

Blueberry Shower Gel 250 ml 85 SEK

Blueberry Body Lotion1

Blueberry Body Lotion 250 ml (NY!) 155 SEK

Blueberry Lip Butter1

Blueberry Lip Butter 10 ml (NY!) 80 SEK

Blueberry Sponge1

Blueberry Sponge (NY!) 50 SEK

Doften av blåbär är söt och uppfriskande och jag tycker att det luktar lagom mycket! Jag är jättenyfiken på om den nya scrub-gelee-skrubben (den ser verkligen ut som blåbärssylt!) är någonting att ha. Hoppas verkligen att det är en riktig rivig variant som biter på min torra vinterhud. Annars kan jag inte riktigt tänka mig att jag skulle bli besviken på några av nykomlingarna – det är ju ändå blåbär vi pratar om!

Gott att äta, gott att dofta – eller? Sedan måste ni väl hålla med om att Blueberry Sponge är en riktig raring? Special Edition Blueberry kommer landa i butik redan idag, den 23 Januari så håll utkik om ni är stora fan av blåbär (eller kanske blir). Jag kommer presentera och visa up produkterna lite närmre när jag har hunnit se över dem lite bättre.

The Body Shop Special Edition Blueberry kommer ut i butik idag, 23/1-2014.