specialeditionblueberry

 

 

Nu börjar verkligen våren trilla in på riktigt i min inkorg och jag njuter av fulla drag när jag ser ljuset i slutet av tunneln! Igår ramlade det in en hel hög info-lappar om våren hos The Body Shop och en av de mumsigaste lanseringarna på länge måste ändå vara Special Edition Blueberry. En produkserie som beskrivs vara njutbar, uppfriskande och härligt blåbärsfylld.

Just Blueberry Body Butter är en kär gammal vän, den har nämligen dykt upp i anslutning till reaomgångarna TBS har efter jul. Det första body butter jag köpte från TBS var faktiskt just Blueberry, så den här lanseringen ligger mig varmt om hjärtat.

Produktserien består av följande:

Blueberry Body Butter1

 

Blueberry Body butter 200 ml 185 SEK

Blueberry Body Scrub-Gelee1

Blueberry Body Scrub-gelee 200 ml (NY!) 195 SEK

Blueberry Shower Gel1

Blueberry Shower Gel 250 ml 85 SEK

Blueberry Body Lotion1

Blueberry Body Lotion 250 ml (NY!) 155 SEK

Blueberry Lip Butter1

Blueberry Lip Butter 10 ml (NY!) 80 SEK

Blueberry Sponge1

Blueberry Sponge (NY!) 50 SEK

Doften av blåbär är söt och uppfriskande och jag tycker att det luktar lagom mycket! Jag är jättenyfiken på om den nya scrub-gelee-skrubben (den ser verkligen ut som blåbärssylt!) är någonting att ha. Hoppas verkligen att det är en riktig rivig variant som biter på min torra vinterhud. Annars kan jag inte riktigt tänka mig att jag skulle bli besviken på några av nykomlingarna – det är ju ändå blåbär vi pratar om!

Gott att äta, gott att dofta – eller? Sedan måste ni väl hålla med om att Blueberry Sponge är en riktig raring? Special Edition Blueberry kommer landa i butik redan idag, den 23 Januari så håll utkik om ni är stora fan av blåbär (eller kanske blir). Jag kommer presentera och visa up produkterna lite närmre när jag har hunnit se över dem lite bättre.

The Body Shop Special Edition Blueberry kommer ut i butik idag, 23/1-2014.

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag luktade på serien idag! Gick för bi en Bodyshop butik och var tvungen att lukta! Och det var ju bara alldeles underbart! Jag testade lite body lotion på min hand och det luktar typ godis. Önskar dock att det fanns en miniversion av body lotion eller body butter. Jag har inte direkt torr hud någonstans på kroppen så jag använder sånt väldigt sällan. Men jag blev väldigt sugen på den ändå!

Reply

Haha ja det luktar verkligen konstgjort blåbärsgodis om hela serien. Den enda doft som svajar lite är skrubben men den är rätt najs den med. Men jag håller med, det är synd att de inte kan lansera små versioner av alla sorter. Jag har jättetorr hud men är kanondålig på att smörja in den. Fy skäms måste jag erkänna >.<

Reply

Får nog bli ett besök på Body Shop i helgen, min shower gel är ju snart slut ;)

Reply

Haha, det låter bra det :) Jag tycker riktigt bra om blueberry-shower-gelen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.