springtrendlogo

 

 

SHIMMERCUBESShimmer Cubes 26 Pink & 30 Brown 295 SEK

LIPGLOSSSPRING

Lip Gloss Rose & Vanilla 130 SEK

Body Shop satsar inte bara på blåbär i vår utan även på att fräscha upp vinterhyn med ljuvliga toner i brunt, rosa och guld. Skira toner, maffiga toner – välj hur du själv vill använda dina ögonskuggor. De kan appliceras enskilt för en mjukare, skirare ton och med fuktad pensel för att få en intensivare look. Shimmer Cubes Pink ser lite väl rosa ut för min smak på promobilderna men jag har blivit överraskad tidigare.

Jag har inte använt TBS’ gloss sedan innan och jag kan tänka mig (det ser i alla fall ut så) att de här är riktigt glittriga och ger en glosseffekt utav bara duga på läpparna. Om jag gillar idén med ett rosdoftande gloss, mja. Kanske inte – ros är inte min favorit. Vanilj däremot, det kan jag köpa.

Vad tror ni om kollektionen, verkar den något intressant?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.