amikaschampo

 

Amika Triple Rx Schampo är framtagen för att bygga upp och stärka svagt och skadat hår. Innehållande havtorn, keratin, veteprotein och omega 7 blir håret lätthanterligt, återfuktat och får ett friskare utseende. Det är fritt från artificiella färger, parabener och natriumklorid, samt godkänt av PETA (ej djurtestat).

Jag har testat några stylingprodukter från AMIKA sedan tidigare och det ska bli intressant att se hur mitt hår reagerar på Triple Rx Schampo. Just nu är det väldigt sprött, skadat och trött och jag har inte riktigt klarat av att erkänna för mig själv att jag måste klippa av mig det. Inte än liksom. Jag har hört både bra och mindre bra saker om Amika så jag hoppas att det här är någonting för mig. Det jag saknar är ett balsam – schampo utan balsam liksom?

texturespray

Amika Undone Texture Spray ska ge perfekt och direkt volym och struktur till ditt hår – utan att tynga ner. Håret ska se tjockare och fylligare ut på bara ett kick, vilket görs möjligt i och med den naturliga mineralen zeolit som verkar för uppbyggnaden av en maffig volym. Förutom detta innehåller UTS Amikas signatursingrediens – havtornsbär – för att bidra med vitamin c och omega 3,6,7 & 9. Innehåller inga salter och är godkänd av PETA.

Jag har alltid problem med att få mitt hår att se fylligt ut, speciellt såhär på vintern när jag ständigt går med mössa för att inte frysa öronen av mig. Naturligtvis får man välja mellan att hålla sina öron intakta och att ha snyggt hår, men visst skulle det vara trevligt att råka över en riktig pangprodukt som löste allting åt en?

Har ni testat någon av dessa eller testat Amikas produkter sedan tidigare? Vad tycker ni?

Amika finns att köpa på bland annat eleven.se, bangerhead.se & lyko.se 

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag har precis köpt Amika’s Un.Done texture spray och tycker den är helt fantastiskt bra! Den gör allt som står på förpackningen och fungerar även som dry schampoo! ++ den luktar amazing! x S.

Reply

Åh, men det låter ju som ett bra omdöme! Jag håller på att testa den just nu :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.