DSC_04k52

The Body Shop Spring Trend Collection 2014 får mig att piggna till riktigt ordentligt i vinterkylan. Kollektionen som egentligen är en rätt liten sådan, består av nytillskott i form av två nya Shimmer Cube’s och två nya lipgloss i skira färger.

DSC_04k55Shimmer Cubes Pink nr 26

DSC_04j54Shimmer Cubes Brown nr 30

DSC_046l2

Lip Gloss Vanilla & Rose

Även att kollektionen i sig inte är så matig blir jag så glad och pepp när jag ser produkterna. Den rosa paletten gör mig mer intresserad än vad jag trodde jag skulle bli. Jag brukar inte använda så mycket rosa skuggor men den här paletten är faktiskt riktigt fin. Bruna skuggor går alltid hem hos mig, så den andra uppsättningen skimmer cubes är lika fina de.

Glossen är skira och jag förmodar att de inte kommer ge så mycket färg, mer en kavalkad av glitter och reflektion. Jag är lite osäker på rosdoften eftersom jag har svårt för just ros, men jag ska ge dem ett försök eller två, för båda varianter.

Är det någonting ni blir sugna på? Tycker ni att det var en alldeles för tunn kollektion eller räcker det såhär?

The Body Shop Spring Trend Collection 2014 kommer ut i butik den 12 februari.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.