Jag har hittat en ny favorit-makeuponista på youtube! Jag satt och kikade runt igår kväll och kilade in på MakeupbyAlli och blev typ fast. Makeup-en hon visar i den här videon är jättefin och inte kanonavancerad, och läpparna sen! Jag blev väldigt sugen på att ha mörka, bäriga läppar efter det här, haha. Sedan fick hon mig att inse att jag borde göra någonting med mitt slitna och trasiga hår, kanske skulle jag gå ner och klippa av mig håret så att det fick bli lite friskt.

Har ni haft koll på Alli sedan innan, vad gillar ni henne?

You May Also Like

2 comments

Reply

Ja, jag har följt henne ett tag och gillar henne. Har för mig att hon inte brukar använda lösögonfransar så ofta (eller alls?) och det gillar jag faktiskt. Inte så att jag har något emot användandet av lösögonfransar, men att försöka efterapa en sådan sminkning är dömt att kännas som ett misslyckande eftersom fransarna gör halva sminkningen. Om man själv är helt usel på lösögonfransar, dvs. ;)

Reply

Det verkar som att hon använder lösfrallor lite då och då men inte sådär frekvent mycket som andra gör. Visst det är kanonfint, men jag har liksom inte tålamod (okej då det handlar nog om att jag inte försöker ens) att stå med lösögonfransar och limma och fippla. Man får ju VÄRLDENS sug med frallor, helt klart >.<

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.