Jag fick ju hem delar av IsaDoras vårkollektion Ray Of Light förra veckan och det känns som att det är på tiden att jag visar lite swatches. Nu i helgen var jag och petade på de två nya Twist-up Gloss Stic-nyanserna som lanserades: 17 Sorbet & 18 Opals.

DSC_05k06

 17 Sorbet

DSC_05k0418 Opals

Twist-up Gloss Stick kommer i ett chubby-stick-format och ligger väldigt lätt i handen. De är lätta att applicera och glider fint över läpparna utan att krångla. Jag tycker att de är smidiga att ha med i väskan när jag gör ärenden på stan, eller på jobbet då jag kanske vill ha lite färg och gloss men inte för mycket. Det är dessutom svårt att applicera så skira nyanser fel, så de passar alldeles utmärkt för mig som inte har tid att leta reda på en spegel (eller för den delen får bära mycket makeup).

DSC_05k13

17 Sorbet, 18 Opals

Som jag misstänkte var Opals nästintill osynlig väl swatchad på huden. Det som utmärker  och räddar Opals är det fina, fina glittret i blått, lila, rosa och rött som TYVÄRR inte syns på bild.  Tack och lov var det inte alls frostigt (jag var rädd att jag skulle se ut som en glittrande idomingumma), och som något ”lite mer” än bara ett genomskinligt gloss fungerar det fint.

Sorbet var inte alls så pigmenterat som jag trodde att det skulle vara. Det ger en svag korallrosa ton på läpparna men gör sig inte så mycket till kännedom som jag hade hoppats på. Det är en fin nyans och har ett fint skimmer men jag hade hoppats på lite mer. IsaDoras Twist-up gloss verkar överlag gå mer åt det skira, glossiga hållet än det mer pigmentrika och lite mer åt läppstifts-aktiga jag trodde att de skulle vara. Har ni testat några av dessa sedan innan, hur upplever ni att de är?

IsaDora Twist-up Gloss stick har ett rekommenderat pris på 129 SEK och går att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, LINDEX, ICA MAXI, ELEVEN.SE, DIV. PARFYMERIOR OSV.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.