DSC_04j31Jag kunde ju inte låta bli att hoppa lite av lycka när Special Edition Blueberry trillade hem här hemma! Jag har luktat blåbär hela helgen och är lika nöjd som jag hoppats på att bli av den här serien. Eftersom det är ett kärt återseende sedan tidigare visste jag ju redan att jag skulle gilla doftsammansättningen, och de nya produkterna har inte gjort mig besviken rent doftmässigt.

DSC_04j50 DSC_044k7

Blueberry Body Butter har den fasta lite mer smöriga formula vissa av TBS Body Butter har. Precis som det ska vara liksom! Den luktar syrligt och sött i en grym kombination och är för närvarande placerad på mitt sidobord vid sängen. 200 ml/185 SEK.

 

DSC_04k39 DSC_04k44Blueberry Body Scrub-gelee ser precis ut som blåbärssylt och jag blir sugen på fort jag ser den! Den doftar något svagare än Body Butter-versionen men lämnar ändå en fräsch och syrlig doft efter sig. 200 ml/195 SEK.

DSC_043k8

Blueberry Shower Gel luktar lika gott som sina kollegor och är fri från tvål, vilket bidrar till att vår hud inte tar lika mycket skada – kanon i det här vädret vi dras med nu. Fuktigt och torrt om vart annat, gud vad illa min hud mår…  250 ml/85 SEK

DSC_0k436 DSC_04k37Blueberry Lipbutter är en läppversion av kropps-buttret och ska göra läpparna lena, mjuka och fräscha. Jag applicerar den när jag går och lägger mig och vaknar med mjuka läppar, mumma! 10 ml/80 sEK–

Jag håller på att testa serien för fullt och njuter av att gå och lukta så gott hela tiden. Jag tycker att det är roligt när man har flera produkter i samma serie, då luktar man inte sju miljoner olika saker när man väl kommer utanför dörren. Det finns ytterligare två saker i serien jag inte har på bild här; Blueberry Body Lotion (jag är bra sugen på den) och Blueberry Sponge.

Har ni varit och kikat på Blueberry än? Jag var nere på stan i helgen och såg att produkterna redan kommit upp i butik, åtminstone i Norrköping.

The Body Shop Special Edition Blueberry släpptes 23/1-2014.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.