NOTD: ESSIE SABLE COLLAR

Vi pratade ju lite om att Essie’s vinterkollektion var lite trist i jämförelse med många andra. Det var inte så mycket färg utan mer klassiskt, dämpat och dovt och det har vi väl rätt mycket av i vår vardag ändå? Eller vad tycker ni? Jag valde i alla fall att testa Sable Collar, en skimrande ”cocoa plum” nyans i varma toner. Jag tyckte faktiskt att det var riktigt fint på naglarna, mycket trevligare än i flaskan.

DSC_05J90 DSC_05J91 DSC_06J01Det täcker fint på två lager och skulle nog kunna klara sig på ett. Jag har som vanligt lite problem med den breda penseln på mina mindre naglar, men annars är det väldigt lättapplicerat och har en trevlig formula. Jag har ett lager Seche ovanpå och det får en riktigt fin glans.

Essie har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ELEVEN, ÅHLÈNS, NELLY, H&M, BEAUTYBAY & EBAY.