DSC_06b81Jag visade bilderna på Essie Encrusted Treasures förra veckan och kunde inte låta bli att oha-och-ah:a över hela kollektionen. Det jag tycker är lite märkligt/roligt/överraskande var att jag läste en amerikansk skönhetsblogg (minns inte vilken) där hon i sin tur läst hur mycket folk ogillat den här kollektionen! Hon pratade om att folk köpt lacken bara för att de var så himla fula etc… Och här kommer jag och avgudar dem, åtminstone flaskmässigt!

Knasigt hur det kan bli ibland. Men i alla fall. Här kommer lite flaskbilder på wow-å-ena-sidan-kanonfina-å-andra-sidan-inte-eller-vadå?-lacken.

DSC_06v86

Essie Encrusted Treasures 2014

DSC_068b9

Belugaria

DSC_069b2

Peak of Chic

DSC_069b3

On a silver platterDSC_069b4

Lots of Lux

DSC_06b98

Ignite the nightDSC_06b99

Hors d’Oeuvres

Jag fastnade på en gång för safirblå Lots Of Lux och On A Silver Platter. De föll mig i smaken med ens, speciellt när de ser ut att glittra och glimma extra mycket. Sånt gillar ju jag. Sedan blev jag så förvånad jag blev när jag fick veta att både Lots Of Lux och Belugaria var texturlack! Det hade jag ingen aning om. Jag undrar hur Belugaria kommer se ut med de där stora chunky-holo-glittren om det dessutom är ett texturlack… Men det lär ju tiden utvisa.

Är det något av dem ni gillar bättre/sämre nu när ni sett flaskbilderna på dem? Berätta!

Essie Encrusted Treasures finns ute i butik sedan förra veckan. Rekommenderat pris på 129 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag var och nöp i On a silver platter igår när jag var på stan. Såå fint!

Reply

Åh gud ja, det är så himla läckert!

Reply

Jag kan förstår att folk inte var överförtjusta i Belugaria (som jag visserligen gillar) men resten av lacken är ju riktigt tjusiga. Jag hade redan köpt On a Silver Platter innan jag fick pressutskicket av L’Oreal och älskar den här kollektionen. Amerikanare är visserligen väldigt märkliga.

Reply

Alltså jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om Belugaria än, jag tror att jag väntar med att avsky det till dess att jag har lackat med det. Haha, jag håller med! Den här kollektionen är så långt ifrån vad jag väntat mig att Essie skulle släppa.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.