Jag hittade faktiskt en ny läppfavorit när jag köpte mitt lip tint från H&M för ett par veckor sedan. Jag har alltid haft lite svårt med färg på läpparna – fråga mig inte varför för det vet jag inte själv – men jag hade svårt att motstå det här hallonröda läppgunket. Raspberry Tint är ett av fyra nyanser av H&M’s egna Lip Tint och och är en sådan där perfekt blandning av rött och rosa.

DSC_041f6 DSC_04j18Det kommer i en liten smidig plasttub och är lätt att ha med sig i fickan. Jag applicerar det med en läppensel för att få ett jämnt resultat och appliceringen är relativt enkel. Jag som inte brukar ha mycket färg på läpparna tyckte ändå att den här var helt okej att jobba med och när jag kan – när jag inte jobbar med andra ord – släpar jag fram den här med en gång.

DSC_04k19

 

Åh, jag är så himla svag för sådana här rosa-röd-ishiga nyanser. Jag trivs inte riktigt i bjärt rosa och inte heller i knalligt rött, men hallonrött såhär, ja det trivs jag rätt bra i! Det har en grym pigmentering och är som många andra tint’s rätt svårt att bli av med om det kommer på fel ställe, haha.

Jag tycker att läpparna kan bli en aning torra när man haft det på sig i någon timme eller två, men då brukar jag lägga på en gnutta transparent gloss i återfuktande syfte. Jag tycker inte att det är så mycket att gnälla över, med tanke på hur fint det är.

Har ni testat någon av dem, vad tyckte ni i sådana fall?

H&M Lip Tint finns att köpa på H&M. Har ett rekommenderat pris på 39.50 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Himla läcker färg! Visste inte ens att H&M hade liptints. Måste spana in dem!

Reply

Jag hade ingen aning förrän jag såg dem i butik, färgerna är kanonfina! Hoppas att du ser någonting du gillar :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.