DSC_04N08

Jag har ju helt glömt av att visa produkterna jag fick välja efter min makeup-rådgivning på Make Up Store Drottninggatan för ja, vad är det nu, nästan tre veckor sen? När man går på en rådgivning såhär får man även välja produkter för 495 SEK. De använde lösögonfransar på mig, och de fick räknas av i priset, så jag betalade 200 kronor själv om jag minns rätt.

DSC_041J2

Microshadow Smog. Make up Stores Microshadows finns i gud vet hur många nyanser och den ena är mer fantastiskt än den andra. Jag valde Smog för att använda den till både bryn och contouring. Har ett rekommenderat pris på 145 SEK.

DSC_04J09

Face Mist. En storfavorit sedan tidigare och en saknad vän sedan jag slängde min gamla.  Make up Store Face mist är en återfuktande och fixerande ansiktspray. Den innehåller godsaker som vitamin A,C,E och aloe vera och skyddar huden från påfrestningarna den utsätts för dagligen. Mumma! Har ett rekommenderat pris på 195 SEK.

DSC_041K0

Reflex Cover Medium. Ja helt otroligt – jag har valt MEDIUM i någonting! Make up Stores Reflex Cover concealer beskrivs vara en ”mirakelprodukt”. Den innehåller ljudreflekterande pigment och är en tunn, flytande concealer. Jag dog lite över resultatet då de sminkade mig och var bara tvungen att lägga vantarna på en egen. Har ett rekommenderat pris på 245 SEK.

Jag hade verkligen svårt att välja produkter när det väl var dags. Jag fick lägga band på mig själv flera gånger och trots att jag var innerligt sugen på deras Aqua Cooling powder, CC-cream, mineralkit och ögonpennan Vanilla, fick jag avstå för att plånboken inte är så himla maffig till och från. Jag får helt enkelt skriva en lista på saker och ting jag skulle vilja ha och beta av dem med tiden.

Har ni testat någon av dessa, vad tycker ni om dem?

You May Also Like

One comment

Reply

Jag köpte Smog för inte så länge sen, använder den till contouring och ögonsminkningar. :) Face misten har jag också, det är en favorit. Min håller på att ta slut så det blir nog att beställa en ny sen. Den luktar gott och jag tycker sminket ser bättre ut när jag sprayat på lite med den, speciellt om det ser lite för pudrigt ut.
Sen har jag faktiskt Aqua cooling powder och vanilla-pennan. Vanillan använder jag nästan alltid, om jag inte vill ha någon annan färg på vattenlinjen. Aqua cooling powder använder jag ibland, vet dock inte riktigt om det är nån favorit som jag kommer att köpa igen. :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.