Opaline kom med Ray Of Light-kollektionen IsaDora släppte v.3 och är ett frostigt blekrosa lack som ser himla sött ut i flaskan. Jag har lite svårt för frost-glimmer-glitter-skimmer-formulor men ville ändå ge det en chans eftersom det ändå ser fint ut. Jag menar, jag har ju blivit upplyst tidigare, eller hur?

DSC_03f77 DSC_03d69 DSC_03f68 DSC_0k374

När jag ser det såhär på bilderna efteråt gillar jag det mer än när jag faktiskt bar det. Det kändes rätt tråkigt väl på naglarna men nu blir jag lite sugen på att testa det igen bara för att jag upplever att det är finare i efterhand. Vi får se vad jag hittar på helt enkelt.

Jag har fyra lager Opaline på naglarna här och det tog lite lång tid för det att torka mellan varven. Risken med att ha så många lager är att det blir lite som tuggummi om det inte får vädra mellan varven. Det är fint men inte riktigt vad jag brukar vända mig till när jag väljer lack. Vi får se om jag testar det igen och ser om jag blir mer sugen på det då.  Jag kommer förmodligen inte köpa några mer lack ur kollektionen eftersom man inte ser färgen speciellt mycket väl på nageln.

 Vad tyckte ni om dessa, föll de er i smaken?

IsaDora Opaline har ett rekommenderat pris på 69 SEK och finns att köpa på bland annat KICKS, ELEVEN, ÅHLÈNS, H&M, LINDEX OSV.

You May Also Like

3 comments

Reply

OJ, detta var otroligt snyggt :)

Reply

Det här är inte min tekopp. Jag gillar annars ljusa färger, men finishen, nej!

Reply

Hade lacken bara varit liiite mer pigmenterade hade de inte bara varit fina i flaskorna, men också på naglarna! Btw, dina naglar <3<3<3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.