DSC_344K3

The Body Shop Nutriganics drops of youth är ett vårdande serum anpassat för alla hydtyper. Det är fuktighetsbevarande och ska ge torr hy ny energi och bländande lyster. Enligt The Body Shops hemsida säljs det en flaska Drops of youth var 30:e sekund, inte illa va? 

NDOY kommer i en härligt grön glasflaska med inbyggd pipett och ger ett lyxigt intryck och är ett härligt inslag i mitt badrumsskåp.  Jag är som vanligt väldigt skeptisk till alla glasflaskor som tillverkas men har ännu inte – peppar peppar – tappat min flaska. Vi får se hur länge det gäller; men jag och glas brukar inte gå ihop. Annars har pipetten lite att önska, den har lite småtråkig förmåga att få med sig serum, men man kan inte få allt.

Jag applicerar två, tre droppar NDOY i handflatan och masserar sedan in den på rengjord hy. Direkt lämnar den en len, lite stram känsla (tänk er hur huden blir efter en ansiktsmask) som ibland, när huden är lite extra känslig, känns lite märklig.  Min hud har, sedan jag började använda mitt serum, fått en helt ny lyster och jag tycker att den ser mycket livligare ut än tidigare.

Jag märkte störst skillnad precis i början när jag fick mitt exemplar;  min hud fick en härlig lyster och känns – fortfarande – härligt återfuktad. Den här vintern har jag inte haft lika mycket problem med torra partier i ansiktet som tidigare år och jag tror att NDOY har haft mycket att säga till om. Jag är toppennöjd med min flaska och kommer gråta dagen det tar slut. Buhu!

Har ni testat Drops of youth, vad tyckte ni?

The Body Shop Nutriganics Drops Of Youth finns att köpa i TBS’ butiker eller på deras hemsida. Finns i 30 ml/375 SEK & 50 ml/495 SEK.

 

You May Also Like

One comment

Reply

Jag fick apelsinhud på kinderna av den! Glodde på mig själv i spegeln och bara ”vad i helsicket” efter några dagar, fortsatte att använda den för jag kopplade inte. Slutade sen, det försvann! Funderar på att prova en omgång till, har inte bestämt mig :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.