Sedan cirkus två veckor tillbaka har vi kunnat se IsaDora’s nya Volume & Curve mascara ute i butik.  Med sin böjda borste, anpassad efter ögats naturliga form, får fransarna en omedelbar effekt genom att de tätslutande fibrerna på borsten liksom trycker upp fransarna till dess tilltänkta form.

emiran452 emiran465 emiran481

Volume & Curve har en ”tub-teknologi” där mascaran formas som en tub runt var och en fransarna och bidrar till en hållbar, maximal böjd effekt. Mascaran ska varken flagna, kladda eller rinna under dagen! Både utformningen av borste och den nya formulan bidrar till ett långvarigt resultat. Tas bort med ljummet vatten.

emiran387 emiran395

 

Jag har delad åsikt om Volume & Curve. Jag tycker att den gör sitt jobb och ger mina fransar en snygg böj som håller sig under större delar av dagen. Den flaggar inte, den har ännu inte runnit och den sitter där den ska. Den ger en snygg svärta, är hyfsat lätt att ta bort och ja, på det hela taget en riktigt trevlig mascara.

 

emiran403

emiran431

Mina meningsskiljaktigheter uppstår vid själva appliceringen. Det kommer väldigt mycket mascara på min borste så det blir ett himla meck att torka av den varje gång. OM jag glömmer bort mig och bara applicerar utan att torka bort överflödigt får jag väldigt ihopkletade ögonfransar som är mer eller mindre smickrande. Det ser ut som att jag applicerat mascara på tre dagars mascaraanvändande utan att ta bort föregående dags mascara. Typ.

Så, helnöjd med resultatet överlag, men lite trilsken över krånglet vid appliceringen. Det är en himla massa bomullpinnar som går åt för att få bort mascara som sitter under ögat, på ögonlocket och ja, där mascaran inte ska sitta. Och att försöka separera fransarna, ouch! Men ”rensar” jag borsten från överflöd har jag absolut inte samma bekymmer.

Har ni testat Volume & Curve, vad tyckte ni i sådana fall? Berätta!

IsaDora Volume & Curve Mascara finns i handeln sedan v. 5 och har ett rekommenderat pris på 149 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

På den nedre fransraden brukar jag bara ta mascara på en hårdare snedställd pensel och måla på. Tar visserligen längre tid, men jag kör på det dom gångerna jag vill ha mascara där. Har så himla långa fransar så det ser bara tokigt ut och jag slipper kladdet och att de blir ihopklibbade och kommer närmare rötterna :)

Reply

Bra tips! Jag brukar ha mascara på underfransarna när jag inte har någon eyeliner för att jag känner mig så himla kal utan. Jag har också rätt långa underögonfransar men jag har haft problem med både övre och nedre med den här mascaran >.<

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.