emiran756emiran758emiran763Handy Gurugu är framtagen för att, enligt Lush själva, ”ta hand om hårt arbetande händer.” De har stoppat i  ALLT i den här lilla burken: jordnötssmör, sheasmör, cashewsmör, pumpfrösmör, mandelsmör, färskpressad citronjuice, mandelolja och rosinfusion – pheeeew!

Eftersom mina händer är riktigt risiga nu, fjällande skinn, rödflammiga, hud som spricker – you name it – gick jag in på Lush och bad om det bästa de hade. Jag fick ett litet test på Handy Gurugu och inom en halvtimme var jag tillbaka och köpte en fullsize då mina händer liksom BAD om det.  Handkrämen är riktigt smörig, flottig och luktar väldigt speciellt men om den gör mina händer gott.

Än så länge ser mina händer ut som skit och jag smörjer frekvent med HG för att försöka bli av med problemet. Att jag inte sett några större resultat än tror jag beror på att mina händer verkligen är i slutfasen innan de trillar av, så jag tror att det kan ta ett tag innan jag får ett bra resultat.

Har ni testat Handy Gurugu, vad tyckte ni i sådana fall? 

Handy Gurugu innehåller 100 gram och kostar 109 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag har testat Handy Gurugu och gillar den, hade på mig den till natten innan jag tog på mig bomullshandskarna. :-)

Reply

Jag använder den både över natten och på dagarna. Jag försöker att inte använda den allt för mycket på jobbet för tangentbord och datormus blir så himla flottiga, men jag gillar den verkligen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.